Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hypnoseeffekten - Steen B. J. - E-bog

Bag om Hypnoseeffekten

Der er meget på spil, når håndværkerfirmaer kommer i økonomisk uføre, og konkursen lurer for nogle lige om hjørnet. Banken er ofte sidste bastion, der afgør, om der kan bevilges nye lån eller ikke. Disse afgørelser har ofte meget personlige konsekvenser for de enkelte mennesker, der mister deres livsdrøm. Team Milton, bestående af Li-Mei, Ella, Ibsen og deres chef Milton, bliver vidner til, hvor tragisk det kan gå, når konkursen rammer. Søs og Ellas mor går helt amok til en hypnose, hvor det efterfølgende går op for Ibsen og resten af teamet, hvor kraftfuld hypnose kan være på godt og ondt. Hypnoseeffekten sniger sig bid for bid ind under huden på team Milton i deres opklaringsarbejde. Uddrag af bogen Erik parkerede sin bil og havde stadig tusindkronesedlerne i jakkelommen. Han spejdede omkring og kiggede også op for at se, om der var nogen mennesker nogen steder, da han opdagede, at den holdende bil var tom. Han gik forsigtigt hen til den for at kigge efter, men idet han kiggede ind gennem forruden, blev der råbt oppefra. ”Jeg er heroppe,” blev der sagt. Erik kiggede op og styrede ind under det høje murstensmonument og begyndte at gå op ad den stejle trappe. Trappen var lang, smal og snoet, og da Erik endelig kom op, så kiggede han direkte ud på en mand med en elefanthue på. Manden sigtede med en pistol. Det, der gjorde Erik mest bange, var, at manden rystede på hånden. Om forfatteren Steen B. J. (f. 1965) skriver en serie af krimier med hverdagsrealisme, der henvender sig til krimiinteresserede læsere i alle aldre og mest handler om mennesker og skæbnefortællinger frem for blod, sex, vold og action. Sproget er hverdagsagtigt og uden manipulerende billed­sproglige virkemidler. Det giver læseren en unik frihed til selv at danne sig uforglemmelige og personlige billeder ud fra de menneskelige relationer i den fremadskridende handling, hvor mord- og andre krimi­gåder løses.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772184104
 • Udgivet:
 • 17. April 2019
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Hypnoseeffekten

Der er meget på spil, når håndværkerfirmaer kommer i økonomisk uføre, og konkursen lurer for nogle lige om hjørnet. Banken er ofte sidste bastion, der afgør, om der kan bevilges nye lån eller ikke. Disse afgørelser har ofte meget personlige konsekvenser for de enkelte mennesker, der mister deres livsdrøm.

Team Milton, bestående af Li-Mei, Ella, Ibsen og deres chef Milton, bliver vidner til, hvor tragisk det kan gå, når konkursen rammer.

Søs og Ellas mor går helt amok til en hypnose, hvor det efterfølgende går op for Ibsen og resten af teamet, hvor kraftfuld hypnose kan være på godt og ondt. Hypnoseeffekten sniger sig bid for bid ind under huden på team Milton i deres opklaringsarbejde.Uddrag af bogen

Erik parkerede sin bil og havde stadig tusindkronesedlerne i jakkelommen. Han spejdede omkring og kiggede også op for at se, om der var nogen mennesker nogen steder, da han opdagede, at den holdende bil var tom. Han gik forsigtigt hen til den for at kigge efter, men idet han kiggede ind gennem forruden, blev der råbt oppefra.

”Jeg er heroppe,” blev der sagt. Erik kiggede op og styrede ind under det høje murstensmonument og begyndte at gå op ad den stejle trappe. Trappen var lang, smal og snoet, og da Erik endelig kom op, så kiggede han direkte ud på en mand med en elefanthue på. Manden sigtede med en pistol. Det, der gjorde Erik mest bange, var, at manden rystede på hånden.Om forfatteren

Steen B. J. (f. 1965) skriver en serie af krimier med hverdagsrealisme, der henvender sig til krimiinteresserede læsere i alle aldre og mest handler om mennesker og skæbnefortællinger frem for blod, sex, vold og action. Sproget er hverdagsagtigt og uden manipulerende billed­sproglige virkemidler. Det giver læseren en unik frihed til selv at danne sig uforglemmelige og personlige billeder ud fra de menneskelige relationer i den fremadskridende handling, hvor mord- og andre krimi­gåder løses.

Brugerbedømmelser af Hypnoseeffekten

 • Krimiormen s. 28. Februar 2021

  Steen B. J. har skrevet en hel serie af bøger om Team Milton. Jeg har faktisk haft nogle vanskeligheder ved at finde ud af rækkefølgen og helt præcis, hvor mange der er udkommet i serien. Men i hvert fald så har jeg 2 yderligere bøger liggende i serien.

  ”Hypnoseeffekten” har, som titlen antyder, hypnose i fokus. Er hypnose noget værre hokus pokus, eller kan det lade sig gøre at hypnotisere folk til, at udføre ting, under hypnose, som de normalt ikke vil gøre? Det er faktisk et stort spørgsmål.

  Historien veksler fint imellem nutiden og Fabians opvækst. Der er noget ved sproget der skurrer lidt i mine øjne. Men historien i sig selv, har en fin sammenhæng. Jeg overvejer om det bunder i, at der ikke er meget udenoms fortælling om personerne i historien.

  Det giver læseren en mulighed for at danne sit eget indtryk af de enkelte karakterer og omgivelserne. Plottet i historien er genialt skruet sammen med en vis lighed, med en historie fra virkeligheden, som jeg pointerede i starten af denne anmeldelse.

  Jeg ser bestemt frem til, at læse næste bind i serien om Team Milton.

  Vurdering: 4/6 Roser.

  Krimiormen..dk


Find lignende bøger
Bogen Hypnoseeffekten findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.