Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

I jordens indre - Jacob Kokkedal - Lydbog

Bag om I jordens indre

Lines verden bryder sammen, da hendes far, Henrik, en dag forsvinder på en mission i Norge. Ingen ved, hvad der er sket. Henriks chef frygter det værste, men Lines ven, Nick, kan ikke acceptere, at Line måske skal miste sin far. Specialklassen må igen træde sammen. Denne gang på en mission dybt ned i jordens indre, hvor en ondskabsfuld og ældgammel modstander venter dem. Intet er dog givet på forhånd. For selvom børnenes omverden har opgivet at tro på Nick og hans venner, har de skæve børn fra specialskolen Solstrålens Anemoneklasse aldrig opgivet at tro på hinanden.   "I jordens indre" er anden bog i serien om Specialklassen. ANMELDERNE SKREV OM BIND 1, JORDENS STØRSTE HELTE "Så drenge!! Så kan I godt slukke for computeren, smøge ærmerne op og gør jer kampklar. Jacob Kokkedal giver jer de mest modbydelige, nådesløse og skrækindjagende aliens til dags dato." … "Forfatteren er i besiddelse af en eminent fantasi og hans skrivetalenter er mindst lige så fantastiske." - Rikke Andrup Jensen, andrupsbookshelf.com. "Årets sjoveste bog." - Lektørudtalelsen "Sproget er kendetegnet ved at være gennemført politisk ukorrekt og totalt blottet for tabuer omkring det at være anderledes." … "For ud fra devisen om, at alle er gode til noget, man skal bare finde ud af, hvad det er, angriber Jacob Kokkedal eftertrykkeligt de mange fordomme, der knytter sig til børn med diagnoser. Han vender børnenes aparte adfærd til superkræfter i den intergalaktiske krig." - Janus Neumann, fagbladet Folkeskolen.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711701997
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 27. Juli 2016
 • Oplæser:
 • Emil Bodenhoff-Larsen
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af I jordens indre

Lines verden bryder sammen, da hendes far, Henrik, en dag forsvinder på en mission i Norge. Ingen ved, hvad der er sket.

Henriks chef frygter det værste, men Lines ven, Nick, kan ikke acceptere, at Line måske skal miste sin far. Specialklassen må igen træde sammen. Denne gang på en mission dybt ned i jordens indre, hvor en ondskabsfuld og ældgammel modstander venter dem.

Intet er dog givet på forhånd. For selvom børnenes omverden har opgivet at tro på Nick og hans venner, har de skæve børn fra specialskolen Solstrålens Anemoneklasse aldrig opgivet at tro på hinanden.   "I jordens indre" er anden bog i serien om Specialklassen.

ANMELDERNE SKREV OM BIND 1, JORDENS STØRSTE HELTE
"Så drenge!! Så kan I godt slukke for computeren, smøge ærmerne op og gør jer kampklar. Jacob Kokkedal giver jer de mest modbydelige, nådesløse og skrækindjagende aliens til dags dato." … "Forfatteren er i besiddelse af en eminent fantasi og hans skrivetalenter er mindst lige så fantastiske."
- Rikke Andrup Jensen, andrupsbookshelf.com.

"Årets sjoveste bog."
- Lektørudtalelsen

"Sproget er kendetegnet ved at være gennemført politisk ukorrekt og totalt blottet for tabuer omkring det at være anderledes." … "For ud fra devisen om, at alle er gode til noget, man skal bare finde ud af, hvad det er, angriber Jacob Kokkedal eftertrykkeligt de mange fordomme, der knytter sig til børn med diagnoser. Han vender børnenes aparte adfærd til superkræfter i den intergalaktiske krig."
- Janus Neumann, fagbladet Folkeskolen.

Brugerbedømmelser af I jordens indreFind lignende bøger
Bogen I jordens indre findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.