Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Immunity Badhane ke liye Bhartiya Shakahari Vyanjan - La Fonceur - Bog

Bag om Immunity Badhane ke liye Bhartiya Shakahari Vyanjan

Yeh cookbook unn khadya padartho par kendrit hai jo immunity ko badhava dene ke saath-saath superfoods ke sharir par aushadhiya prabhav dalte hain. Is cookbook ki recipe jin superfoods par adharit hain ve hain: ¿ Green tea. ¿ Chikatsiy prabhav wale jadi-butiyan: haldi, methi, aur tulsi ke patte. ¿ Poshak tatvon se bharpurn sabjiyaan aur faliyaan: Shakarkand aur ankurit moong. ¿ Vitamin c se bharpurn khadya padarth: Lal aur hari shimla mirch. ¿ Vitamin e se bharpurn khadya padarth: Shakarkand. ¿ Omega-3 fat aur zinc yukt khadya padarth: kaju, badam, akhrot, alsi aadi.

Vis mere
  • Sprog:
  • Hindi
  • ISBN:
  • 9798211658837
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 38
  • Udgivet:
  • 9. januar 2023
  • Størrelse:
  • 127x3x203 mm.
  • Vægt:
  • 73 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 3. december 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Immunity Badhane ke liye Bhartiya Shakahari Vyanjan

Yeh cookbook unn khadya padartho par kendrit hai jo immunity ko badhava dene ke saath-saath superfoods ke sharir par aushadhiya prabhav dalte hain. Is cookbook ki recipe jin superfoods par adharit hain ve hain:
¿ Green tea.
¿ Chikatsiy prabhav wale jadi-butiyan: haldi, methi, aur tulsi ke patte.
¿ Poshak tatvon se bharpurn sabjiyaan aur faliyaan: Shakarkand aur ankurit moong.
¿ Vitamin c se bharpurn khadya padarth: Lal aur hari shimla mirch.
¿ Vitamin e se bharpurn khadya padarth: Shakarkand.
¿ Omega-3 fat aur zinc yukt khadya padarth: kaju, badam, akhrot, alsi aadi.

Brugerbedømmelser af Immunity Badhane ke liye Bhartiya Shakahari Vyanjan



Find lignende bøger
Bogen Immunity Badhane ke liye Bhartiya Shakahari Vyanjan findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.