Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Improving Poultry Meat Quality - Bog

Bag om Improving Poultry Meat Quality

This collection summarises recent research on genetic and environmental factors affecting the development of quality traits in poultry meat and their implications for breeding, husbandry and postharvest processing.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781801461030
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 414
  • Udgivet:
  • 6. december 2022
  • Størrelse:
  • 236x160x29 mm.
  • Vægt:
  • 754 g.
  • 2-3 uger.
  • 13. december 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK WEEK

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Improving Poultry Meat Quality

This collection summarises recent research on genetic and environmental factors affecting the development of quality traits in poultry meat and their implications for breeding, husbandry and postharvest processing.

Brugerbedømmelser af Improving Poultry Meat Quality



Find lignende bøger
Bogen Improving Poultry Meat Quality findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.