Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Improving the Safety and Quality of Eggs and Egg Products - Bog

- Egg Safety and Nutritional Quality

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780081016800
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 448
  • Udgivet:
  • 19. August 2016
  • Størrelse:
  • 156x233x0 mm.
  • Vægt:
  • 620 g.
  • 2-3 uger.
  • 22. Maj 2024

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Brugerbedømmelser af Improving the Safety and Quality of Eggs and Egg Products



Find lignende bøger
Bogen Improving the Safety and Quality of Eggs and Egg Products findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.