Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Indrejse - Keld Zeruneith - E-bog

Bag om Indrejse

"Mikro Med ryggen imod muren ser jeg for første gang i lyset der falder ind eller falder mig ind ser mig selv og tænker for første gang i mit liv at jeg nu er på vej ud i det ydre for at hente svar i mit indre vist nok at finde vejen ud og den viser sig ikke alene at gå ud men dybere ind hvem ville have gættet det?" De otte digte i Keld Zeruneiths digtsamling "Indrejse" fortæller til sammen om vejen ud af en personlig krise. Digtene skildrer den udviklings- og erkendelsesproces, der lige så stille fører til, at man kommer ud på den anden side. Keld Zeruneith (f. 1941) er en dansk litteraturforsker og digter, der har udgivet flere digtsamlinger og biografier om danske digtere som Johannes Ewald, Sophus Claussen og Emil Aarestrup. Han har blandt andet modtaget Georg Brandes-Prisen, Holberg-medaljen, Søren Gyldendal-prisen samt Statens Kunstfonds hædersydelse for sit store arbejde med dansk litteratur.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726551983
  • Udgivet:
  • 28. August 2020
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Indrejse

"Mikro

Med ryggen imod muren
ser jeg for første gang
i lyset der falder ind
eller falder mig ind
ser mig selv
og tænker for første gang
i mit liv
at jeg nu er på vej ud
i det ydre
for at hente svar i mit indre
vist nok
at finde vejen ud
og den viser sig ikke alene
at gå ud men dybere ind
hvem ville have gættet det?"

De otte digte i Keld Zeruneiths digtsamling "Indrejse" fortæller til sammen om vejen ud af en personlig krise. Digtene skildrer den udviklings- og erkendelsesproces, der lige så stille fører til, at man kommer ud på den anden side.

Keld Zeruneith (f. 1941) er en dansk litteraturforsker og digter, der har udgivet flere digtsamlinger og biografier om danske digtere som Johannes Ewald, Sophus Claussen og Emil Aarestrup. Han har blandt andet modtaget Georg Brandes-Prisen, Holberg-medaljen, Søren Gyldendal-prisen samt Statens Kunstfonds hædersydelse for sit store arbejde med dansk litteratur.

Brugerbedømmelser af IndrejseFind lignende bøger
Bogen Indrejse findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.