Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Inger og Carlo hjælper med at købe ind af Helen Lyng Hansen

Inger og Carlo hjælper med at købe ind - E-bog

Bag om Inger og Carlo hjælper med at købe ind

Hvordan inddrager man sine børn i hverdagens gøremål uden konflikter? Der er ingen en magisk formel eller knap, forældre kan trykke på, når barnet ikke vil spise eller smider sig på gulvet i supermarkedet. Der er dog meget, man kan gøre for at inddrage sine børn i fx madlavningen og indkøbene, som mindsker potentielle konflikter. Det viser sundhedsplejerske Helen Lyng Hansen i sin billedfagbog, hvor hun omsætter sine råd til praksis. Vi følger en familie, der består af mor, far og to børn: Inger på 2,5 år og Carlo på 4,5 år, og hvordan de samles om at handle ind. Bogen er bygget op, så man som forælder kan indgå en dialog med sit barn undervejs, da der stilles spørgsmål bogen igennem med udgangspunkt i både tekst og illustrationer. Helen står bag mange fagbøger for forældre om amning, søvn, madlavning, gråd osv. samt det populære brevkassesite netsundhedsplejerske.dk. Fra 18 mdr. I samme serie: Inger og Carlo hjælper med at lave mad

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711714362
  • Udgivet:
  • 31. Oktober 2016
  • 47,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 33% som medlem
  • 40,95 kr.
  • 8,05 kr. (33%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Inger og Carlo hjælper med at købe ind
Hvordan inddrager man sine børn i hverdagens gøremål uden konflikter? Der er ingen en magisk formel eller knap, forældre kan trykke på, når barnet ikke vil spise eller smider sig på gulvet i supermarkedet. Der er dog meget, man kan gøre for at inddrage sine børn i fx madlavningen og indkøbene, som mindsker potentielle konflikter.

Det viser sundhedsplejerske Helen Lyng Hansen i sin billedfagbog, hvor hun omsætter sine råd til praksis.

Vi følger en familie, der består af mor, far og to børn: Inger på 2,5 år og Carlo på 4,5 år, og hvordan de samles om at handle ind. Bogen er bygget op, så man som forælder kan indgå en dialog med sit barn undervejs, da der stilles spørgsmål bogen igennem med udgangspunkt i både tekst og illustrationer.

Helen står bag mange fagbøger for forældre om amning, søvn, madlavning, gråd osv. samt det populære brevkassesite netsundhedsplejerske.dk.

Fra 18 mdr.

I samme serie:
Inger og Carlo hjælper med at lave mad
Brugerbedømmelser af Inger og Carlo hjælper med at købe ind


Find lignende bøger
Bogen Inger og Carlo hjælper med at købe ind findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.