dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Intermezzo på Den Spanske Trappe - Jørgen Løvgret - Bog

Bag om Intermezzo på Den Spanske Trappe

En kvindelig dansk læge tager ophold i Mexico. Hun bliver forelsket i en mexicansk mand og bliver gravid, og han er faderen. Hun tager hjem og indleder et hurtigt forhold med sin kæreste, de bliver gift, og hun føder en datter, som kæresten tror, han er far til. Datteren vokser op. Hun læser arkæologi i Rom og oplever et overfald og begynder herefter at skjule sit ansigt i en rød hætte. Hun sidder tit på Den Spanske Trappe i Rom. En mand dukker op, og han falder for hende. Han tror, hun er udlænding, men det viser sig, at begge er danskere. Hendes tidligere mand bor i Afrika. Hendes søster rejser ned til ham og bliver forelsket i svogeren. Den oprindelige mexicanske far dør, og hun arver ham, og dermed får hun bekræftet, at hun er hans barn, hvilket hun ikke vidste på forhånd. Moderens ring, som hun har arvet, åbnes og bekræfter et foto af moderen og den oprindelige mexicanske far. Begge søskende vies samme dag. Uddrag af bogen Nervøsiteten steg op i hende. Hun mærkede varmen i sine kinder. Han ville ringe om en halv time. Hvorfor skulle han finde på noget? tænkte hun. Han var en flot fyr, men det var ikke sikkert, der lå mere bag. Hans kone med sit handicap kunne ikke deltage. Hun stod måske bag indbydelsen? Da faderen ringede, igen havde hun sit svar klar. I de følgende måneder blev hun meget forelsket. Det var naturligvis i manden fra toppen. Faderen til det syge barn. Hun vidste, at han var gift. Hun havde jo selv hilst på hans kone. Hun havde forsøgt at afvise ham. Han var dog fortsat med at kontakte hende. De havde i de følgende måneder af hendes ophold i Mexico mange intime møder. Om forfatteren Jørgen Løvgret har rejst meget rundt i verden og har blandt andet besøgt de lande, der indgår i romanen. Han har en evne til at grave sig lidt dybere ned i de små oplevelser fra disse steder og søge følelser og kærlighedssituationer i den lokale befolkning.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788775754557
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 232
 • Udgivet:
 • 22. April 2022
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 146x210x17 mm.
 • Vægt:
 • 339 g.
 • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 16. April 2024

Beskrivelse af Intermezzo på Den Spanske Trappe

En kvindelig dansk læge tager ophold i Mexico. Hun bliver forelsket i en mexicansk mand og bliver gravid, og han er faderen. Hun tager hjem og indleder et hurtigt forhold med sin kæreste, de bliver gift, og hun føder en datter, som kæresten tror, han er far til. Datteren vokser op. Hun læser arkæologi i Rom og oplever et overfald og begynder herefter at skjule sit ansigt i en rød hætte. Hun sidder tit på Den Spanske Trappe i Rom. En mand dukker op, og han falder for hende. Han tror, hun er udlænding, men det viser sig, at begge er danskere. Hendes tidligere mand bor i Afrika. Hendes søster rejser ned til ham og bliver forelsket i svogeren. Den oprindelige mexicanske far dør, og hun arver ham, og dermed får hun bekræftet, at hun er hans barn, hvilket hun ikke vidste på forhånd. Moderens ring, som hun har arvet, åbnes og bekræfter et foto af moderen og den oprindelige mexicanske far. Begge søskende vies samme dag.

Uddrag af bogen
Nervøsiteten steg op i hende. Hun mærkede varmen i sine kinder. Han ville ringe om en halv time. Hvorfor skulle han finde på noget? tænkte hun. Han var en flot fyr, men det var ikke sikkert, der lå mere bag. Hans kone med sit handicap kunne ikke deltage. Hun stod måske bag indbydelsen? Da faderen ringede, igen havde hun sit svar klar. I de følgende måneder blev hun meget forelsket. Det var naturligvis i manden fra toppen. Faderen til det syge barn. Hun vidste, at han var gift. Hun havde jo selv hilst på hans kone. Hun havde forsøgt at afvise ham. Han var dog fortsat med at kontakte hende. De havde i de følgende måneder af hendes ophold i Mexico mange intime møder.

Om forfatteren
Jørgen Løvgret har rejst meget rundt i verden og har blandt andet besøgt de lande, der indgår i romanen. Han har en evne til at grave sig lidt dybere ned i de små oplevelser fra disse steder og søge følelser og kærlighedssituationer i den lokale befolkning.

Brugerbedømmelser af Intermezzo på Den Spanske TrappeGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.