Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Introduction to Food Biotechnology - Perry Johnson-Green - Bog

Bag om Introduction to Food Biotechnology

Describes, explains, and discusses biotechnology within the context of human nutrition, food production, and food processing. Suitable for undergraduate students in Food Science and Nutrition who do not have a background in molecular biology, this book provides explanations of various technically difficult aspects of biotechnology.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780849311529
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 312
  • Udgivet:
  • 29. april 2002
  • Størrelse:
  • 156x234x19 mm.
  • Vægt:
  • 564 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 15. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Introduction to Food Biotechnology

Describes, explains, and discusses biotechnology within the context of human nutrition, food production, and food processing. Suitable for undergraduate students in Food Science and Nutrition who do not have a background in molecular biology, this book provides explanations of various technically difficult aspects of biotechnology.

Brugerbedømmelser af Introduction to Food Biotechnology



Find lignende bøger
Bogen Introduction to Food Biotechnology findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.