Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Isla og jagten på lykke - Stephanie Perkins - Lydbog

Bag om Isla og jagten på lykke

*Anbefalet af John Green og Rainbow Rowell.* I tre år har Isla haft et crush på den indadvendte tegner Josh, som hun går i klasse med på School of America i Paris. I sommerferien møder hun ham tilfældigt på Manhattan, og romantikken begynder at blomstre. Men i løbet af skoleåret er både hun og Josh dog tvunget til at konfrontere de udfordringer, som alle unge par må gå igennem: familiedrama, usikkerhed omkring ens valg for fremtiden og risikoen for at blive adskilt. Med New York, Paris og Barcelona som baggrund byder denne søde og fantastiske historie om ægte kærlighed også på et gensyn med de elskede karakterer Anna, Étienne, Lola og Cricket fra bøgerne Anna og det franske kys og Lola og naboens søn. "Det er svært at forestille sig en mere romantisk fortælling end ISLA OG JAGTEN PÅ LYKKE." – BOOKPAGE

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711480977
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 1. Oktober 2015
 • Oplæser:
 • Sara Hamdrup
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Isla og jagten på lykke

  Beskrivelse af Isla og jagten på lykke

  Anbefalet af John Green og Rainbow Rowell. I tre år har Isla haft et crush på den indadvendte tegner Josh, som hun går i klasse med på School of America i Paris. I sommerferien møder hun ham tilfældigt på Manhattan, og romantikken begynder at blomstre. Men i løbet af skoleåret er både hun og Josh dog tvunget til at konfrontere de udfordringer, som alle unge par må gå igennem: familiedrama, usikkerhed omkring ens valg for fremtiden og risikoen for at blive adskilt. Med New York, Paris og Barcelona som baggrund byder denne søde og fantastiske historie om ægte kærlighed også på et gensyn med de elskede karakterer Anna, Étienne, Lola og Cricket fra bøgerne Anna og det franske kys og Lola og naboens søn. LÆSERNE SKREV "Sidder her og læser de sidste sider med tårer løbende ned af mine kinder! Stephanie Perkins har gjort det igen, Isla og jagten på lykke er gået lige i hjertet på mig." - Lotte Birkelund Andersen "Det er svært at forestille sig en mere romantisk fortælling end ISLA OG JAGTEN PÅ LYKKE." - Bookpage "Jeg kan slet ikke få mine arme ned. Isla og Jagten på Lykke er Stephanie Perkins suveræne bedste bog til dato." - Winnie Jæger ""Isla og jagten på lykke" er skrevet af Stephanie Perkins, der tager os med på et romantisk og fint lille eventyr." - frklitteratur.blogspot.dk Stephanie Perkins er en international bestsellerforfatter og har altid arbejdet med bøger – først som boghandler, så som bibliotekar og nu som forfatter.

  Forlagets beskrivelse af Isla og jagten på lykke

  Anbefalet af John Green og Rainbow Rowell.

  I tre år har Isla haft et crush på den indadvendte tegner Josh, som hun går i klasse med på School of America i Paris.

  I sommerferien møder hun ham tilfældigt på Manhattan, og romantikken begynder at blomstre. Men i løbet af skoleåret er både hun og Josh dog tvunget til at konfrontere de udfordringer, som alle unge par må gå igennem: familiedrama, usikkerhed omkring ens valg for fremtiden og risikoen for at blive adskilt.

  Med New York, Paris og Barcelona som baggrund byder denne søde og fantastiske historie om ægte kærlighed også på et gensyn med de elskede karakterer Anna, Étienne, Lola og Cricket fra bøgerne Anna og det franske kys og Lola og naboens søn.

  LÆSERNE SKREV
  "Sidder her og læser de sidste sider med tårer løbende ned af mine kinder! Stephanie Perkins har gjort det igen, Isla og jagten på lykke er gået lige i hjertet på mig."
  - Lotte Birkelund Andersen

  "Det er svært at forestille sig en mere romantisk fortælling end ISLA OG JAGTEN PÅ LYKKE."
  - Bookpage

  "Jeg kan slet ikke få mine arme ned. Isla og Jagten på Lykke er Stephanie Perkins suveræne bedste bog til dato."
  - Winnie Jæger

  ""Isla og jagten på lykke" er skrevet af Stephanie Perkins, der tager os med på et romantisk og fint lille eventyr."
  - frklitteratur.blogspot.dk

  Stephanie Perkins er en international bestsellerforfatter og har altid arbejdet med bøger – først som boghandler, så som bibliotekar og nu som forfatter.

  Brugerbedømmelser af Isla og jagten på lykke  Find lignende bøger
  Bogen Isla og jagten på lykke findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.