Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Jagten på supervaccinen - Morten Dürr - E-bog

Bag om Jagten på supervaccinen

Megasjov og hæsblæsende action-børneroman af Bo Skjoldborg og Morten Dürr. Fra 8-9 år og til alle barnlige sjæle. Kurt og Mikkel stjæler retteark til eksamen og sælger dem til de store fra 9. klasse. Drengene vælter sig i penge, gadgets og chokolade, indtil de hacker sig ind hos de forkerte. Nu går jagten ind med kloge, irriterende fætter Finn, skumle mænd, plastikædende kloner … og supervaccinen, der kan kurere alle sygdomme i verden. ’Jagten på supervaccinen’ er en hylende skæg bog med et højt fortælletempo. Børn i alderen 9-12 år vil ræse gennem bogen – og den egner sig også som højtlæsning fra otte år. ’Jagten på supervaccinen’ er den tredje fælles actionroman af skrivemakkerne Bo Skjoldborg og Morten Dürr. Bogen er en selvstændig historie med de samme personer som i den Orlapris-nominerede ’Jagten på den talende hund’ og ’Jagten på elverguldet’.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793389717
  • Udgivet:
  • 13. April 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Jagten på supervaccinen

Megasjov og hæsblæsende action-børneroman af Bo Skjoldborg og Morten Dürr. Fra 8-9 år og til alle barnlige sjæle.

Kurt og Mikkel stjæler retteark til eksamen og sælger dem til de store fra 9. klasse. Drengene vælter sig i penge, gadgets og chokolade, indtil de hacker sig ind hos de forkerte. Nu går jagten ind med kloge, irriterende fætter Finn, skumle mænd, plastikædende kloner … og supervaccinen, der kan kurere alle sygdomme i verden.

’Jagten på supervaccinen’ er en hylende skæg bog med et højt fortælletempo. Børn i alderen 9-12 år vil ræse gennem bogen – og den egner sig også som højtlæsning fra otte år.

’Jagten på supervaccinen’ er den tredje fælles actionroman af skrivemakkerne Bo Skjoldborg og Morten Dürr. Bogen er en selvstændig historie med de samme personer som i den Orlapris-nominerede ’Jagten på den talende hund’ og ’Jagten på elverguldet’.

Brugerbedømmelser af Jagten på supervaccinenFind lignende bøger
Bogen Jagten på supervaccinen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.