Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Jan møder "hævneren" - Knud Meister - E-bog

Bag om Jan møder "hævneren"

Hævntørst er en farlig lidenskab. Det får Jan at føle i ‘Jan møder hævneren’, hvor der ligesom lyder et ekko af nogle af de dramatiske oplevelser, Jan og hans venner tidligere har været ude for, og som har givet Jan lejlighed til at vise sine evner som amatør-detektiv. Men hvem, den mystiske "hævner" er, bliver først afsløret på bogens sidste sider. Jan har måttet kæmpe mod ukendte fjender og bruge alle sine detektiviske evner, før det lykkes ham at undslippe hævnen og uskadeliggøre sin farlige modstander. Jan-bøgerne er skrevet af Knud Meister (1913-1989) og Carlo Andersen (1905-1970 ). Knud Meister var uddannet journalist, og i løbet af sin mangeårige karriere nåede han at være tilknyttet en lang række dagblade og redaktioner, bl.a. Ekstrabladet, Berlingske Aftenavis og Time Magazine. Carlo Andersen var krimiforfatter og udgav i 1940‘erne en række velfortalte krimier for voksne. Sammen formåede Meister og Andersen at skrive intet mindre end 81 Jan-bøger i perioden 1942-1964.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711515464
  • Udgivet:
  • 3. November 2016
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Jan møder "hævneren"

Hævntørst er en farlig lidenskab. Det får Jan at føle i ‘Jan møder hævneren’, hvor der ligesom lyder et ekko af nogle af de dramatiske oplevelser, Jan og hans venner tidligere har været ude for, og som har givet Jan lejlighed til at vise sine evner som amatør-detektiv.

Men hvem, den mystiske "hævner" er, bliver først afsløret på bogens sidste sider. Jan har måttet kæmpe mod ukendte fjender og bruge alle sine detektiviske evner, før det lykkes ham at undslippe hævnen og uskadeliggøre sin farlige modstander.

Jan-bøgerne er skrevet af Knud Meister (1913-1989) og Carlo Andersen (1905-1970 ).

Knud Meister var uddannet journalist, og i løbet af sin mangeårige karriere nåede han at være tilknyttet en lang række dagblade og redaktioner, bl.a. Ekstrabladet, Berlingske Aftenavis og Time Magazine.

Carlo Andersen var krimiforfatter og udgav i 1940‘erne en række velfortalte krimier for voksne.

Sammen formåede Meister og Andersen at skrive intet mindre end 81 Jan-bøger i perioden 1942-1964.

Brugerbedømmelser af Jan møder "hævneren"



Find lignende bøger
Bogen Jan møder "hævneren" findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.