Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Jeanette Varberg fortæller om bersærkergang, plyndringer og danegæld - Jeanette Varberg - Lydbog

Bag om Jeanette Varberg fortæller om bersærkergang, plyndringer og danegæld

Jeanette Varberg er et af de mennesker i verden, der ved allermest om vikingetiden. Med stor indlevelse springer hun i vikingeskibet og tager os med på plyndringstogter, opdagelsesrejser og handelsture over det meste af verden. Vikingerne var ganske vist kendt og frygtet for at hærge og røve i England og Frankerriget, men de ville også opleve verden og opdagede Grønland, rejste til Amerika mange år før Columbus og har efterladt graffiti helt i Istanbul. Vi lærer store personligheder som Erik den Røde, Leif den Lykkelige og Knud den Store at kende og hører om skjoldmure, danegæld, bersærkergang, trælle, vølver og meget mere. Bogen er en del af Carlsens serie ER DU RIGTIG KLOG?, som er fuld af fantastiske fakta og vild viden. Fortalt af Danmarks allerbedste formidlere. Thomas Brunstrøm er forfatter, freelancejournalist og filmanmelder. Han debuterede i 2015 med børnebogen "Dengang Sallys far var dreng". Jeanette Varberg er arkæolog og museumsinspektør. Hun er forfatter til en lang række videnskabelige artikler og populærvidenskabelige bøger til børn og voksne.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788728471371
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 6. Oktober 2022
  • Oplæser:
  • Ann Hjort
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Jeanette Varberg fortæller om bersærkergang, plyndringer og danegæld

Jeanette Varberg er et af de mennesker i verden, der ved allermest om vikingetiden. Med stor indlevelse springer hun i vikingeskibet og tager os med på plyndringstogter, opdagelsesrejser og handelsture over det meste af verden. Vikingerne var ganske vist kendt og frygtet for at hærge og røve i England og Frankerriget, men de ville også opleve verden og opdagede Grønland, rejste til Amerika mange år før Columbus og har efterladt graffiti helt i Istanbul. Vi lærer store personligheder som Erik den Røde, Leif den Lykkelige og Knud den Store at kende og hører om skjoldmure, danegæld, bersærkergang, trælle, vølver og meget mere.

Bogen er en del af Carlsens serie ER DU RIGTIG KLOG?, som er fuld af fantastiske fakta og vild viden. Fortalt af Danmarks allerbedste formidlere.

Thomas Brunstrøm er forfatter, freelancejournalist og filmanmelder. Han debuterede i 2015 med børnebogen "Dengang Sallys far var dreng".
Jeanette Varberg er arkæolog og museumsinspektør. Hun er forfatter til en lang række videnskabelige artikler og populærvidenskabelige bøger til børn og voksne.

Brugerbedømmelser af Jeanette Varberg fortæller om bersærkergang, plyndringer og danegældFind lignende bøger
Bogen Jeanette Varberg fortæller om bersærkergang, plyndringer og danegæld findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.