Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Jeanette Varberg fortæller om bersærkergang, plyndringer og danegæld - Jeanette Varberg - E-bog

- En bog om vikingetiden for børn

Bag om Jeanette Varberg fortæller om bersærkergang, plyndringer og danegæld

Jeanette Varberg er et af de mennesker i verden, der ved allermest om vikingetiden. Med stor indlevelse springer Varberg i vikingeskibet og tager os med på plyndringstogter, opdagelsesrejser og handelsture over det meste af verden. Vikingerne var ganske vist kendt og frygtet for at hærge og røve i England og Frankerriget, men de ville også opleve verden og opdagede Grønland, rejste til Amerika mange år før Columbus og har efterladt graffiti helt i Istanbul. Vi lærer store personligheder som Erik den Røde, Leif den Lykkelige og Knud den Store at kende og hører om skjoldmure, danegæld, bersærkergang, trælle, vølver og meget mere. Bogen er en del af Carlsens serie ER DU RIGTIG KLOG?, som er fuld af fantastiske fakta og vild viden. Fortalt af Danmarks allerbedste formidlere. Fra ca. 9 år Andre bøger i samme serie: Svend Brinkmann fortæller om livet, døden og jagten på sandheden - en bog om filosofi for børn Anja C. Andersen fortæller om Big Bang, rummissioner og liv på Mars - en bogom universet for børn Eske Willerslev fortæller om kloge neandertalere, alienkranier og syge vikinger - en bog om evolution for børn

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788727010069
  • Udgivet:
  • 5. Oktober 2022
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Jeanette Varberg fortæller om bersærkergang, plyndringer og danegæld

Jeanette Varberg er et af de mennesker i verden, der ved allermest om vikingetiden. Med stor indlevelse springer Varberg i vikingeskibet og tager os med på plyndringstogter, opdagelsesrejser og handelsture over det meste af verden. Vikingerne var ganske vist kendt og frygtet for at hærge og røve i England og Frankerriget, men de ville også opleve verden og opdagede Grønland, rejste til Amerika mange år før Columbus og har efterladt graffiti helt i Istanbul. Vi lærer store personligheder som Erik den Røde, Leif den Lykkelige og Knud den Store at kende og hører om skjoldmure, danegæld, bersærkergang, trælle, vølver og meget mere.

Bogen er en del af Carlsens serie ER DU RIGTIG KLOG?, som er fuld af fantastiske fakta og vild viden. Fortalt af Danmarks allerbedste formidlere.

Fra ca. 9 år

Andre bøger i samme serie:

Svend Brinkmann fortæller om livet, døden og jagten på sandheden - en bog om filosofi for børn

Anja C. Andersen fortæller om Big Bang, rummissioner og liv på Mars - en bogom universet for børn

Eske Willerslev fortæller om kloge neandertalere, alienkranier og syge vikinger - en bog om evolution for børn

Brugerbedømmelser af Jeanette Varberg fortæller om bersærkergang, plyndringer og danegældFind lignende bøger
Bogen Jeanette Varberg fortæller om bersærkergang, plyndringer og danegæld findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.