Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Jekyll og Hyde genfortalt - Kenneth Bøgh Andersen - Lydbog

Bag om Jekyll og Hyde genfortalt

Moderne og vedkommende genfortælling af et af gysergenrens hovedværker. Jekyll & Hyde genfortalt er Kenneth Bøgh Andersens version af Robert Louis Stevensons dystre og foruroligende fortælling om doktoren, der gør en enestående opdagelse og kaster sig ud i en farlig leg med menneskets mørke side. Det er en isnende historie om facader, hemmeligheder og ondskab, der handler om det mest skræmmende uhyre af alle: Det, som bor inde i os selv. The strange case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde udkom første gang i 1886, men temaerne om videnskabens uforudsigelige konsekvenser og menneskets skjulte og skræmmende sider får nyt liv i Kenneth Bøgh Andersens vedkommende genfortælling. Med hans sublime sans for genren og respekt for den originale historie bliver en ny generation læsere ført ind i denne moderne udgave af en klassiker. ”Man sagde, at Djævelen gemte sig i detaljen, men Jekyll vidste, at det var noget forbandet sludder. Det var ikke i detaljen, Djævelen gemte sig. Det var i sjælen." Kenneth Bøgh Andersen inviterer læseren med ind i det eviggyldige drama om den djævelske dobbeltgænger og splittelsen mellem det gode og onde i menneskets natur… Jekyll & Hyde genfortalt er andet bind i Kenneth Bøgh Andersens genfortalt-trilogi, hvor forfatteren åbner klassiske gyserhistorier op for såvel nye læsere som dedikerede kendere. Første bind i trilogien, Frankenstein genfortalt, udkom i 2021.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740077780
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 30. Marts 2022
 • Oplæser:
 • Kenneth Bøgh Andersen
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Jekyll og Hyde genfortalt

Moderne og vedkommende genfortælling af et af gysergenrens hovedværker.

Jekyll & Hyde genfortalt er Kenneth Bøgh Andersens version af Robert Louis Stevensons dystre og foruroligende fortælling om doktoren, der gør en enestående opdagelse og kaster sig ud i en farlig leg med menneskets mørke side. Det er en isnende historie om facader, hemmeligheder og ondskab, der handler om det mest skræmmende uhyre af alle: Det, som bor inde i os selv.

The strange case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde udkom første gang i 1886, men temaerne om videnskabens uforudsigelige konsekvenser og menneskets skjulte og skræmmende sider får nyt liv i Kenneth Bøgh Andersens vedkommende genfortælling. Med hans sublime sans for genren og respekt for den originale historie bliver en ny generation læsere ført ind i denne moderne udgave af en klassiker.

”Man sagde, at Djævelen gemte sig i detaljen, men Jekyll vidste, at det var noget forbandet sludder. Det var ikke i detaljen, Djævelen gemte sig. Det var i sjælen."

Kenneth Bøgh Andersen inviterer læseren med ind i det eviggyldige drama om den djævelske dobbeltgænger og splittelsen mellem det gode og onde i menneskets natur…

Jekyll & Hyde genfortalt er andet bind i Kenneth Bøgh Andersens genfortalt-trilogi, hvor forfatteren åbner klassiske gyserhistorier op for såvel nye læsere som dedikerede kendere. Første bind i trilogien, Frankenstein genfortalt, udkom i 2021.

Brugerbedømmelser af Jekyll og Hyde genfortalt

 • Krimiormen s. 3. Oktober 2022

  "Jekyll og Hyde genfortalt" er Kenneth Bøgh Andersens moderne fortolkning af den klassiske gyserhistorie. Kenneth Bøgh Andersen genopvækker Robert Louis Stevensons gysende mesterværk "The strange case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde" fra 1886.

  Fortællingen handler om en doktor, som opdager et skelsættende stof, der skaber en dobbeltgænger af hans indre mørke og ondskab med voldsom kraft. "Jekyll og Hyde genfortalt" genfortæller historien med stor respekt for den originale fortælling, og er eminent for alle, der elsker et godt gys!

  Krimiormen.dk


Find lignende bøger
Bogen Jekyll og Hyde genfortalt findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.