Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Jørgen Pingvin bygger noget, der kan flyve meget højt - Sabine Lemire - E-bog

Bag om Jørgen Pingvin bygger noget, der kan flyve meget højt

Jørgen Pingvin elsker at bygge ting og sager, og det er meget godt, for Jørgen Pingvin er ikke så vild med de andre ting, han skal lære i skolen. Det kan nemlig være svært for en lille pingvin at sidde stille og lytte for længe ad gangen. Jørgen Pingvin er ikke ligesom alle andre. For eksempel elsker han mandage - for der har han Håndværk og Teknik i skolen og kan bygge ting. Og Jørgen vil gerne bygge noget, der kan flyve meget meget højt ... Skønne detaljerige billedbøger om Jørgen Pingvin, der har svært ved at sidde stille og lytte i skolen, men elsker at være kreativ.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788762741515
  • Udgivet:
  • 9. Maj 2022
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Jørgen Pingvin bygger noget, der kan flyve meget højt

Jørgen Pingvin elsker at bygge ting og sager, og det er meget godt, for Jørgen Pingvin er ikke så vild med de andre ting, han skal lære i skolen. Det kan nemlig være svært for en lille pingvin at sidde stille og lytte for længe ad gangen.

Jørgen Pingvin er ikke ligesom alle andre. For eksempel elsker han mandage - for der har han Håndværk og Teknik i skolen og kan bygge ting. Og Jørgen vil gerne bygge noget, der kan flyve meget meget højt ...

Skønne detaljerige billedbøger om Jørgen Pingvin, der har svært ved at sidde stille og lytte i skolen, men elsker at være kreativ.

Brugerbedømmelser af Jørgen Pingvin bygger noget, der kan flyve meget højtFind lignende bøger
Bogen Jørgen Pingvin bygger noget, der kan flyve meget højt findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.