Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Jul på den gamle herregård af Peter Gotthardt

Jul på den gamle herregård - Lydbog

Bag om Jul på den gamle herregård

Et sted ude på landet ligger herregården Helmersholm. Her bor Amanda og hendes far. Men de bor der ikke alene - på loftet er der en nissefamilie. Og da Amanda møder nissedrengen Nik, sker der en hel masse: Bliver Nik en rigtig drillenisse? Får Amanda sit hemmelige ønske opfyldt? Hvad er det grædende spøgelse så ked af? Får Amandas far solgt de halvtreds kasser portvin i kælderen? Vinder nissemor omsider i den store bagekonkurrence? Og ikke mindst: Er der gemt en skat et sted på gården? Peter Gotthardt (f. 1946) er en dansk børnebogsforfatter og oprindeligt uddannet bibliotekar. I 2006 stoppede Gotthardt som bibliotekar på et børnebibliotek for udelukkende at koncentrere sig om sin forfattergerning. En del af arbejdet som bibliotekar bestod i at holde arrangementer for børn, og her fandt Gotthardt ud af, at den gode historie er noget, som kan få børn til at engagere sig. Inspireret af de historier, han fortalte børnene, udgav han i 1984 sin litterære debut i form af et udvalg af eventyr kaldet "Finn og hans mænd og den røde heks". Efterfølgende har Peter Gotthardt udgivet et utal af børnebøger, heriblandt "Jagten på Mesterbogen" (2000) og "De døde kommer om natten" (2003).

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726046731
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 7. Oktober 2021
 • Oplæser:
 • Anne Blomsgård

Fås i streaming


Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Prøv GRATIS i 14 dage
 • 47,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Beskrivelse af Jul på den gamle herregård
Et sted ude på landet ligger herregården Helmersholm. Her bor Amanda og hendes far. Men de bor der ikke alene - på loftet er der en nissefamilie. Og da Amanda møder nissedrengen Nik, sker der en hel masse:
Bliver Nik en rigtig drillenisse?
Får Amanda sit hemmelige ønske opfyldt?
Hvad er det grædende spøgelse så ked af?
Får Amandas far solgt de halvtreds kasser portvin i kælderen?
Vinder nissemor omsider i den store bagekonkurrence?
Og ikke mindst: Er der gemt en skat et sted på gården?

Peter Gotthardt (f. 1946) er en dansk børnebogsforfatter og oprindeligt uddannet bibliotekar. I 2006 stoppede Gotthardt som bibliotekar på et børnebibliotek for udelukkende at koncentrere sig om sin forfattergerning. En del af arbejdet som bibliotekar bestod i at holde arrangementer for børn, og her fandt Gotthardt ud af, at den gode historie er noget, som kan få børn til at engagere sig. Inspireret af de historier, han fortalte børnene, udgav han i 1984 sin litterære debut i form af et udvalg af eventyr kaldet "Finn og hans mænd og den røde heks". Efterfølgende har Peter Gotthardt udgivet et utal af børnebøger, heriblandt "Jagten på Mesterbogen" (2000) og "De døde kommer om natten" (2003).
Brugerbedømmelser af Jul på den gamle herregård


Find lignende bøger
Bogen Jul på den gamle herregård findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.