Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Juveltyven, Rød Læseklub - Jacob Oliver Krarup - E-bog

indgår i Læseklub serien

Bag om Juveltyven, Rød Læseklub

Juveltyven er en spændingsfyldt letlæsningsbog om drengen Mio, der er agent i SAFIR. En dag bliver han sendt på en hemmelig mission i Abu Dhabi. Han skal skaffe en stjålen diamant tilbage. Men da Mios medagent Emma bliver bortført, står han pludselig over for et umuligt valg: Skal han redde Emma eller gennemføre sin mission? Rød Læseklub Juveltyven er en del af Alineas Rød Læseklub og henvender sig til læsere på mellemtrinnet. Bogen har et lix-tal på 18. I Læsekluber alle bøger læsepædagogisk bearbejdede og udkommer i hardcover. Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til Juveltyven, der kan downloades på læseklub.alinea.dk.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788723550712
  • Udgivet:
  • 15. Juni 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Juveltyven, Rød Læseklub

Juveltyven er en spændingsfyldt letlæsningsbog om drengen Mio, der er agent i SAFIR. En dag bliver han sendt på en hemmelig mission i Abu Dhabi. Han skal skaffe en stjålen diamant tilbage. Men da Mios medagent Emma bliver bortført, står han pludselig over for et umuligt valg: Skal han redde Emma eller gennemføre sin mission?

Rød Læseklub

Juveltyven er en del af Alineas Rød Læseklub og henvender sig til læsere på mellemtrinnet. Bogen har et lix-tal på 18. I Læsekluber alle bøger læsepædagogisk bearbejdede og udkommer i hardcover. Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til Juveltyven, der kan downloades på læseklub.alinea.dk.

Brugerbedømmelser af Juveltyven, Rød LæseklubFind lignende bøger
Bogen Juveltyven, Rød Læseklub findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.