Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kærlighed og dæmoner - René Valdemar Jespersgaard - E-bog

Bag om Kærlighed og dæmoner

Sofie må igennem en helt nødvendig retssag efter sin ugerning. En retssag, som bringer hendes nærmeste endnu tættere sammen, bortset fra hendes mormor, som tager afstand fra det hele. I retten kommer det også frem, hvorfor hendes far har gjort og handlet, som han har. Sofies mor og storebror må gøre alt for at gemme sig for pressen, og samtidig opstår der en stor og ægte kærlighed imellem Sofies storebror, Victor, og bedste veninde, Maria. Efter udstået straf løslades Sofie, men hun trives ikke rigtig i friheden igen. Alt omkring hende minder om hendes far. Så Sofie og hendes mor beslutter sig for at tage på ferie i Kenya, hvor der bor et par af de kvinder, som Sofie lærte at kende under hendes tilfangetagen på Malta. Et ferieophold, som udvikler sig til meget mere end bare ferie, og de ender med at få opbygget noget forretning sammen med deres lokale venner og ønsker derfor at forblive i landet. Samtidig er kærligheden imellem Victor og Maria blevet så stærk, at Victor beslutter sig for at flytte over til hende og hendes forældre i Japan. Alt synes skønt og herligt, men inden i Sofie sidder hele tiden en dæmon fra fortiden. Denne bog bygger, lige som forgængeren, på ”virkelighedens Sofie”. Men hvor forgængeren, Når troen vinder, kikker bagud og delvis bygger på hendes frygtelige fortid, så er Kærlighed og dæmoner skrevet med kikkerten rettet fremad og udelukkende ud fra hendes tanker, drømme og frygt for fremtiden. Begge bøger er skrevet efter utallige interviews og med hendes fulde accept. Desværre nåede hun ikke selv at se det færdige resultat af denne bog, da hun besluttede, at hendes liv skulle ende primo 2022.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775756988
  • Udgivet:
  • 20. Juni 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Kærlighed og dæmoner

Sofie må igennem en helt nødvendig retssag efter sin ugerning. En retssag, som bringer hendes nærmeste endnu tættere sammen, bortset fra hendes mormor, som tager afstand fra det hele. I retten kommer det også frem, hvorfor hendes far har gjort og handlet, som han har.
Sofies mor og storebror må gøre alt for at gemme sig for pressen, og samtidig opstår der en stor og ægte kærlighed imellem Sofies storebror, Victor, og bedste veninde, Maria.
Efter udstået straf løslades Sofie, men hun trives ikke rigtig i friheden igen. Alt omkring hende minder om hendes far. Så Sofie og hendes mor beslutter sig for at tage på ferie i Kenya, hvor der bor et par af de kvinder, som Sofie lærte at kende under hendes tilfangetagen på Malta. Et ferieophold, som udvikler sig til meget mere end bare ferie, og de ender med at få opbygget noget forretning sammen med deres lokale venner og ønsker derfor at forblive i landet.
Samtidig er kærligheden imellem Victor og Maria blevet så stærk, at Victor beslutter sig for at flytte over til hende og hendes forældre i Japan.
Alt synes skønt og herligt, men inden i Sofie sidder hele tiden en dæmon fra fortiden.

Denne bog bygger, lige som forgængeren, på ”virkelighedens Sofie”. Men hvor forgængeren, Når troen vinder, kikker bagud og delvis bygger på hendes frygtelige fortid, så er Kærlighed og dæmoner skrevet med kikkerten rettet fremad og udelukkende ud fra hendes tanker, drømme og frygt for fremtiden. Begge bøger er skrevet efter utallige interviews og med hendes fulde accept.

Desværre nåede hun ikke selv at se det færdige resultat af denne bog, da hun besluttede, at hendes liv skulle ende primo 2022.

Brugerbedømmelser af Kærlighed og dæmonerFind lignende bøger
Bogen Kærlighed og dæmoner findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.