Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Kærlighedens Antarktis - E-bog

Bag om Kærlighedens Antarktis

”Sara Stridsberg skriver nok den mest intime og smukkeste prosa i Sverige lige nu.” – Expressen Et kort stykke tid findes hun i en verden fuld af begær, længsel og frygt. Indtil en mand myrder hende og skjuler de parterede ligdele rundtom i landskabet. Men børnene findes, de der engang var hendes: Valle og Solveig, som er anbragt i familiepleje. Forældrene findes: Ivan og Raksha, der flakker rundt i Stockholm. Og dødsøjeblikket findes, det ophører aldrig. "Kærlighedens Antarktis" er en roman om udsathed, om grusomhed, ensomhed og moderkærlighed. Om det der bliver tilbage når alt er forsvundet.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793661318
  • Udgivet:
  • 15. Marts 2019
  • Straks på e-mail.

Prøv Tales Premium medlemskabet gratis i 14 dage.

Herefter 99 /md. Ingen binding.

Online pris

Beskrivelse af Kærlighedens Antarktis
”Sara Stridsberg skriver nok den mest intime og smukkeste prosa i Sverige lige nu.” – Expressen

Et kort stykke tid findes hun i en verden fuld af begær, længsel og frygt. Indtil en mand myrder hende og skjuler de parterede ligdele rundtom i landskabet. Men børnene findes, de der engang var hendes: Valle og Solveig, som er anbragt i familiepleje. Forældrene findes: Ivan og Raksha, der flakker rundt i Stockholm. Og dødsøjeblikket findes, det ophører aldrig.

"Kærlighedens Antarktis" er en roman om udsathed, om grusomhed, ensomhed og moderkærlighed. Om det der bliver tilbage når alt er forsvundet.
Brugerbedømmelser af Kærlighedens Antarktis


Find lignende bøger
Bogen Kærlighedens Antarktis findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.