Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kærlighedsløftet - Bonnie Dee - E-bog

Bag om Kærlighedsløftet

Corinne Cartright har en plan: at snuppe kontorets lækreste fyr, før en anden gør det. Med sin bedste ven, Seth, indgår hun en pagt om, at de hver især skal forsøge at få deres aktuelle forelskelser i nettet, og hvis det mislykkes, så skal de finde det perfekte match til hinanden. I takt med han begynder at lære mere om hendes venners romantiske valg, begynder Corinne at genoverveje, hvad det egentlig er, hun ønsker sig af et forhold. Kan det være, at hendes drømmemand faktisk har stået lige for næsen af hende hele tiden? Uddrag af bogen ”Jeg kender mange gode kvinder. Du må stole på mig. Så det gør vi, vores topartspagt. Først skal vi hver især fortælle dem, vi er lune på, hvordan vi har det. Taberen giver frokost.” ”Som betyder den, der får kolde fødder eller ikke får det gjort først,” fastslog Seth. ”Ja. Og så fase to. Hvis den ene eller begge bliver afvist, vil den anden finde ham eller hende det perfekte match.” ”Det lyder jo meget sjovt. Jeg er på. Men jeg advarer dig, min psyke er meget skrøbelig. Jeg ved ikke, hvor meget afvisning, jeg kan klare. Hvis jeg får et mentalt sammenbrud på grund af det her eksperiment, er det hele din skyld.” Seths brune øjne, indrammet af smalle, firkantede briller, bar på en oprigtighed, som modsatte sig hans drillende tone. ”Tro mig. Det her kommer til at ende med, du møder din drømmepige. Det kan du godt regne med.” Om forfatteren Bonnie Dee skriver kærlighedsromaner og har ofte befundet sig på bestsellerlisterne hos New York Times og USA Today.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775753154
  • Udgivet:
  • 13. November 2021
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Kærlighedsløftet

Corinne Cartright har en plan: at snuppe kontorets lækreste fyr, før en anden gør det. Med sin bedste ven, Seth, indgår hun en pagt om, at de hver især skal forsøge at få deres aktuelle forelskelser i nettet, og hvis det mislykkes, så skal de finde det perfekte match til hinanden. I takt med han begynder at lære mere om hendes venners romantiske valg, begynder Corinne at genoverveje, hvad det egentlig er, hun ønsker sig af et forhold. Kan det være, at hendes drømmemand faktisk har stået lige for næsen af hende hele tiden?

Uddrag af bogen
”Jeg kender mange gode kvinder. Du må stole på mig. Så det gør vi, vores topartspagt. Først skal vi hver især fortælle dem, vi er lune på, hvordan vi har det. Taberen giver frokost.”
”Som betyder den, der får kolde fødder eller ikke får det gjort først,” fastslog Seth.
”Ja. Og så fase to. Hvis den ene eller begge bliver afvist, vil den anden finde ham eller hende det perfekte match.” ”Det lyder jo meget sjovt. Jeg er på. Men jeg advarer dig, min psyke er meget skrøbelig. Jeg ved ikke, hvor meget afvisning, jeg kan klare. Hvis jeg får et mentalt sammenbrud på grund af det her eksperiment, er det hele din skyld.” Seths brune øjne, indrammet af smalle, firkantede briller, bar på en oprigtighed, som modsatte sig hans drillende tone. ”Tro mig. Det her kommer til at ende med, du møder din drømmepige. Det kan du godt regne med.”

Om forfatteren
Bonnie Dee skriver kærlighedsromaner og har ofte befundet sig på bestsellerlisterne hos New York Times og USA Today.

Forlagets beskrivelse af Kærlighedsløftet

Corinne Cartright har en plan: at snuppe kontorets lækreste fyr, før en anden gør det. Med sin bedste ven, Seth, indgår hun en pagt om, at de hver især skal forsøge at få deres aktuelle forelskelser i nettet, og hvis det mislykkes, så skal de finde det perfekte match til hinanden.

I takt med han begynder at lære mere om hendes venners romantiske valg, begynder Corinne at genoverveje, hvad det egentlig er, hun ønsker sig af et forhold. Kan det være, at hendes drømmemand faktisk har stået lige for næsen af hende hele tiden?

Brugerbedømmelser af KærlighedsløftetFind lignende bøger
Bogen Kærlighedsløftet findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.