Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kampen i abegrotten - Lasse Bo Andersen - E-bog

Bag om Kampen i abegrotten

Tom bliver sendt ned i abegrotten. Her havner han i en ulige kamp mod både zombier og gorillaen Gamle Sølvryg. Imens general Marcus og hans støtter nyder showet, kan Toms venner kun se hjælpeløst til. Men så får Lisa en idé ... og Tom får hjælp fra en uventet kant. "Tom greb fast i zombiens hoved med begge hænder. Han måtte holde dens mund væk fra sig. Kødæderen bed efter ham. Det stank ud af munden på den. Og den savlede på ham. En ulækker, klistret blanding af mundvand og slim ramte ham i ansigtet." `Jeg er dybt underholdt af Zombie Splatter-serien, selvom målgruppen er de 8-11 årige ... selvom sproget er letlæst, er historien både spændende og til tider ligefrem uhyggelig.´ Bogrummet.dk `Action, splatter, spænding og gys. Historien er godt fortalt og spændingen stiger. Sproget er levende og let at læse.´ DBC, Dansk BiblioteksCenter `Zombie Splatter bøgerne er helt perfekte for børn der elsker spænding og gys. De kan læses fra 8-12 år og kan sagtens sidestilles med en børneudgave af tv-serien The Walking Dead.´ - Bogblogger.dk Zombie Splatter-serien er en serie med action, spænding og gys for aldersgruppen 8-11 år. Bøgerne er lette at læse, og de er illustreret. Lasse Bo Andersen (f. 1964) er en dansk tegner og forfatter. Han har især udmærket sig med sin række af spændings- og gyserserier for børn, men har også skrevet og illustreret de populære Klipfisk-tegneseriestriber til et voksent publikum.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726131505
 • Udgivet:
 • 24. Maj 2019
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Kampen i abegrotten

  Beskrivelse af Kampen i abegrotten

  Tom bliver sendt ned i abegrotten. Her havner han i en ulige kamp mod både zombier og gorillaen Gamle Sølvryg. Imens general Marcus og hans støtter nyder showet, kan Toms venner kun se hjælpeløst til. Men så får Lisa en idé ... og Tom får hjælp fra en uventet kant.

  "Tom greb fast i zombiens hoved med begge hænder. Han måtte holde dens mund væk fra sig. Kødæderen bed efter ham. Det stank ud af munden på den. Og den savlede på ham. En ulækker, klistret blanding af mundvand og slim ramte ham i ansigtet."

  `Jeg er dybt underholdt af Zombie Splatter-serien, selvom målgruppen er de 8-11 årige ... selvom sproget er letlæst, er historien både spændende og til tider ligefrem uhyggelig.´

  Bogrummet.dk

  `Action, splatter, spænding og gys. Historien er godt fortalt og spændingen stiger. Sproget er levende og let at læse.´

  DBC, Dansk BiblioteksCenter

  `Zombie Splatter bøgerne er helt perfekte for børn der elsker spænding og gys. De kan læses fra 8-12 år og kan sagtens sidestilles med en børneudgave af tv-serien The Walking Dead.´

  - Bogblogger.dk

  Zombie Splatter-serien er en serie med action, spænding og gys for aldersgruppen 8-11 år. Bøgerne er lette at læse, og de er illustreret.

  Lasse Bo Andersen (f. 1964) er en dansk tegner og forfatter. Han har især udmærket sig med sin række af spændings- og gyserserier for børn, men har også skrevet og illustreret de populære Klipfisk-tegneseriestriber til et voksent publikum.

  Brugerbedømmelser af Kampen i abegrotten  Find lignende bøger
  Bogen Kampen i abegrotten findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.