Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kardemomme & kornblomster - L. Sherman - E-bog

Bag om Kardemomme & kornblomster

Det er sommer igen i Aalbæk. Efter et forlist ægteskab har Vinnie travlt med at få etableret sit nye liv med to teenagere på deleordning. Al sjæl og energi bliver kastet ind i rollen som marketingchef i Det Gamle Mejeri i Aalbæk. Midt i alt det praktiske fantaserer hun om den overlækre, uopnåelige nabo, som har åbnet gastropubben ved siden af mejeriet. Han er mørk, lidt mystisk, men mest af alt sjov og meget charmerende. Hele sidste sommer flirtede de platonisk, men det var alt.   Henrik har trukket sig lidt tilbage fra et liv i overhalingsbanen med fester på de københavnske klubber, han ejer. Han har slået sig ned i hyggelige Aalbæk, hvor han har åbnet en gastropub. Det langsommere liv i Nordjylland tiltaler ham, og hvis han er heldig, kan han måske endelig finde kærligheden. Dog har han ikke planlagt, at det skal være Vinnie, nyligt fraskilt og først ved at finde sig selv igen.   Kardemomme & kornblomster er en fortælling om ustyrlige følelser, venskab og hjertets utroligt dårlige timing. Bogen er anden og fritstående bog i L. Shermans Toppen af Danmark-serie, som begyndte med Kærlighed og bølgeskvulp.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702377415
  • Udgivet:
  • 15. Juni 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Kardemomme & kornblomster

Det er sommer igen i Aalbæk. Efter et forlist ægteskab har Vinnie travlt med at få etableret sit nye liv med to teenagere på deleordning. Al sjæl og energi bliver kastet ind i rollen som marketingchef i Det Gamle Mejeri i Aalbæk. Midt i alt det praktiske fantaserer hun om den overlækre, uopnåelige nabo, som har åbnet gastropubben ved siden af mejeriet. Han er mørk, lidt mystisk, men mest af alt sjov og meget charmerende. Hele sidste sommer flirtede de platonisk, men det var alt.   Henrik har trukket sig lidt tilbage fra et liv i overhalingsbanen med fester på de københavnske klubber, han ejer. Han har slået sig ned i hyggelige Aalbæk, hvor han har åbnet en gastropub. Det langsommere liv i Nordjylland tiltaler ham, og hvis han er heldig, kan han måske endelig finde kærligheden. Dog har han ikke planlagt, at det skal være Vinnie, nyligt fraskilt og først ved at finde sig selv igen.   "Kardemomme & kornblomster" er en fortælling om ustyrlige følelser, venskab og hjertets utroligt dårlige timing. Bogen er anden og fritstående bog i L. Shermans "Toppen af Danmark"-serie, som begyndte med "Kærlighed og bølgeskvulp".

Forlagets beskrivelse af Kardemomme & kornblomster

Det er sommer igen i Aalbæk. Efter et forlist ægteskab har Vinnie travlt med at få etableret sit nye liv med to teenagere på deleordning. Al sjæl og energi bliver kastet ind i rollen som marketingchef i Det Gamle Mejeri i Aalbæk. Midt i alt det praktiske fantaserer hun om den overlækre, uopnåelige nabo, som har åbnet gastropubben ved siden af mejeriet. Han er mørk, lidt mystisk, men mest af alt sjov og meget charmerende. Hele sidste sommer flirtede de platonisk, men det var alt.
 
Henrik har trukket sig lidt tilbage fra et liv i overhalingsbanen med fester på de københavnske klubber, han ejer. Han har slået sig ned i hyggelige Aalbæk, hvor han har åbnet en gastropub. Det langsommere liv i Nordjylland tiltaler ham, og hvis han er heldig, kan han måske endelig finde kærligheden. Dog har han ikke planlagt, at det skal være Vinnie, nyligt fraskilt og først ved at finde sig selv igen.
 
"Kardemomme & kornblomster" er en fortælling om ustyrlige følelser, venskab og hjertets utroligt dårlige timing. Bogen er anden og fritstående bog i L. Shermans "Toppen af Danmark"-serie, som begyndte med "Kærlighed og bølgeskvulp".

Brugerbedømmelser af Kardemomme & kornblomsterFind lignende bøger
Bogen Kardemomme & kornblomster findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.