Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Karma og Jonar (2) - Flugten - Zelda Falkeøje - E-bog

Bag om Karma og Jonar (2) - Flugten

Action og spænding i fuld farve! I landet Glimeria bekriger to slægter hinanden. Pigen Karma og drengen Jonar hører til på hver sin side af krigen. Og de hader hinanden - selvom de aldrig har mødtes. Men landet er blevet besat af en ond magt, og en dag står Karma og Jonar over for den samme trussel og er nødt til at hjælpe hinanden. Snart finder de ud af, at hvis man står sammen, er man stærkere. Men deres familier er langt fra enige.Og da et barn bliver kidnappet af stenkæmperne, må de to venner tage kampen op - også selvom det betyder, at de så risikerer at blive fanget selv.  Karma og Jonar er en serie fantasybøger med drama, let læst tekst og masser af farvelagte illustrationer hele vejen igennem, så læserne bliver suget ind i universet.   Fra ca. 7 år   I serien Karma og Jonar: Klippetroldene (1) Flugten (2)

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788727012520
  • Udgivet:
  • 23. August 2022
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Karma og Jonar (2) - Flugten

Action og spænding i fuld farve!

I landet Glimeria bekriger to slægter hinanden. Pigen Karma og drengen Jonar hører til på hver sin side af krigen. Og de hader hinanden - selvom de aldrig har mødtes. Men landet er blevet besat af en ond magt, og en dag står Karma og Jonar over for den samme trussel og er nødt til at hjælpe hinanden. Snart finder de ud af, at hvis man står sammen, er man stærkere. Men deres familier er langt fra enige.Og da et barn bliver kidnappet af stenkæmperne, må de to venner tage kampen op - også selvom det betyder, at de så risikerer at blive fanget selv. 

Karma og Jonar er en serie fantasybøger med drama, let læst tekst og masser af farvelagte illustrationer hele vejen igennem, så læserne bliver suget ind i universet.

 

Fra ca. 7 år

 

I serien Karma og Jonar:

Klippetroldene (1)

Flugten (2)

Brugerbedømmelser af Karma og Jonar (2) - FlugtenFind lignende bøger
Bogen Karma og Jonar (2) - Flugten findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.