Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kenna Tingfinder - og gudernes tabte spillebrikker - Peter Franklin Würtz - Bog

- En fortælling inspireret af Vølvens Spådom

Bag om Kenna Tingfinder - og gudernes tabte spillebrikker

Ragnarok, som var begyndelsen – ikke verdens ende. Ni slægtled er gået, siden Balder, den smukkeste af Odins æt, blev spærret inde i Hels dødningeborg, Dimmurborgr. Her lider han i lænker, mens de overlevende aser sidder magtesløse og visner i gudernes hal. Kun hvis de ni spillebrikker i gudernes magiske spil bliver samlet igen, kan Balder bryde fri og tage sin fars plads på den tomme trone, Hlidskjalv, for enden af bordet. Således står det skrevet. Ingen har dog set de ni spillebrikker, siden de gik tabt og blev spredt for alle vinde under ragnarok. Forude venter et eventyr, der bringer Kenna Tingfinder og hendes følgesvend, Eddar Skjald, til hvert af de Ni Riger, hvor ni af gudernes spillebrikker er skjult. Gudinden Hels mørke tjenere lurer overalt, og intet sted kan vore to helte vide sig sikre. Nye evner skal tillæres, gamle kræfter genopdages, og mytisk visdom må forstås, før Balders slægt atter kan sætte sig i tronen, Hlidskjalv, og orden igen kan erstatte kaos. Uddrag af bogen Kenna tænkte sig om. Så lukkede hun øjnene for at koncentrere sig. Da hun åbnede dem igen, prøvede hun at udnyttede sin evne til at finde tabte ting. Et tydeligt spor viste sig for hendes indre blik, og de tabte genstande lyste op i græsset. Hun fulgte lyssporet og endte ved to grene i egetræet, der voksede sammen og dannede en cirkel i midten. Kenna kom i tanke om at Eddar havde fortalt, at man ved at kigge gennem hullet i en hulsten kunne se de ellers usynlige alfer. Kenna kravlede op til hullet og følte på barken, for at se om der var tegn skåret i den. Med et gled hun på grenen og faldt baglæns gennem hultræet – og landede så hårdt på jorden, at hun mistede pusten. Om forfatteren Peter Franklin Würtz (f. 1974 på Frederiksberg) er en dansk forfatter, iværksætter og oplevelsesøkonomiekspert. Peter Franklin debuterede i 2004 som medforfatter til bogen Oplevelsesbaseret kommunikation og grundlagde i 2015 virksomheden Norse Theme Parks ApS for at forfølge sin drengedrøm om en dag at bygge en temapark baseret på tiden efter ragnarok.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788776084882
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 148
 • Udgivet:
 • 20. Oktober 2023
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 147x211x15 mm.
 • Vægt:
 • 252 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 24. Maj 2024
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Kenna Tingfinder - og gudernes tabte spillebrikker

Ragnarok, som var begyndelsen – ikke verdens ende. Ni slægtled er gået, siden Balder, den smukkeste af Odins æt, blev spærret inde i Hels dødningeborg, Dimmurborgr. Her lider han i lænker, mens de overlevende aser sidder magtesløse og visner i gudernes hal. Kun hvis de ni spillebrikker i gudernes magiske spil bliver samlet igen, kan Balder bryde fri og tage sin fars plads på den tomme trone, Hlidskjalv, for enden af bordet. Således står det skrevet. Ingen har dog set de ni spillebrikker, siden de gik tabt og blev spredt for alle vinde under ragnarok. Forude venter et eventyr, der bringer Kenna Tingfinder og hendes følgesvend, Eddar Skjald, til hvert af de Ni Riger, hvor ni af gudernes spillebrikker er skjult. Gudinden Hels mørke tjenere lurer overalt, og intet sted kan vore to helte vide sig sikre. Nye evner skal tillæres, gamle kræfter genopdages, og mytisk visdom må forstås, før Balders slægt atter kan sætte sig i tronen, Hlidskjalv, og orden igen kan erstatte kaos.

Uddrag af bogen
Kenna tænkte sig om. Så lukkede hun øjnene for at koncentrere sig. Da hun åbnede dem igen, prøvede hun at udnyttede sin evne til at finde tabte ting. Et tydeligt spor viste sig for hendes indre blik, og de tabte genstande lyste op i græsset. Hun fulgte lyssporet og endte ved to grene i egetræet, der voksede sammen og dannede en cirkel i midten. Kenna kom i tanke om at Eddar havde fortalt, at man ved at kigge gennem hullet i en hulsten kunne se de ellers usynlige alfer. Kenna kravlede op til hullet og følte på barken, for at se om der var tegn skåret i den. Med et gled hun på grenen og faldt baglæns gennem hultræet – og landede så hårdt på jorden, at hun mistede pusten.

Om forfatteren
Peter Franklin Würtz (f. 1974 på Frederiksberg) er en dansk forfatter, iværksætter og oplevelsesøkonomiekspert. Peter Franklin debuterede i 2004 som medforfatter til bogen Oplevelsesbaseret kommunikation og grundlagde i 2015 virksomheden Norse Theme Parks ApS for at forfølge sin drengedrøm om en dag at bygge en temapark baseret på tiden efter ragnarok.

Brugerbedømmelser af Kenna Tingfinder - og gudernes tabte spillebrikkerGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.