Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Klinten af Jens Smærup Sørensen Du sparer 11% ift. forlagets pris Spar 11%

Klinten - E-bog

Bag om Klinten

En roman om beboerne på Klinten og deres midlertidige fællesskab omkring kystsikringen af den klint, der har givet vejen navn. Hovedpersonen er den ca. 35-årige Jeppe, der for en tid har installeret sig i sine forældres hus for at færdiggøre et projekt om forholdsord i maskinoversættelser. Initiativtageren til et beboermøde, Sigrid, kommer dog snart at spille en anderledes dramatisk rolle i hans liv, alt imens han også må forholde sig til flere andre – mere eller mindre – moderlige kvinder: Birgitte, Lise, hans mor. Og orkanen Mona. Og en særling der opfatter ham som sendt af Gud. De mange fortællespor spejler sig i hinanden: Klimakrisen og en gammel mands død og begravelse, Jeppes opvågnen fra teknologisk tørhed til sanselig kærlighed, villavejens kortvarige fællesskab omkring kystsikringen. "Klinten" anlægger et afslørende, men altid varmt blik på sine personer, og løfter læseren ved sin beskrivelse af åbninger og skred i ellers fastlåste liv.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793980075
  • Udgivet:
  • 25. September 2020

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Prøv GRATIS i 14 dage
  • 158,95 kr.
  • 179,00 kr.
  • 20,05 kr. (11%)
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Beskrivelse af Klinten
En roman om beboerne på Klinten og deres midlertidige fællesskab omkring kystsikringen af den klint, der har givet vejen navn. Hovedpersonen er den ca. 35-årige Jeppe, der for en tid har installeret sig i sine forældres hus for at færdiggøre et projekt om forholdsord i maskinoversættelser. Initiativtageren til et beboermøde, Sigrid, kommer dog snart at spille en anderledes dramatisk rolle i hans liv, alt imens han også må forholde sig til flere andre – mere eller mindre – moderlige kvinder: Birgitte, Lise, hans mor. Og orkanen Mona. Og en særling der opfatter ham som sendt af Gud. De mange fortællespor spejler sig i hinanden: Klimakrisen og en gammel mands død og begravelse, Jeppes opvågnen fra teknologisk tørhed til sanselig kærlighed, villavejens kortvarige fællesskab omkring kystsikringen.

"Klinten" anlægger et afslørende, men altid varmt blik på sine personer, og løfter læseren ved sin beskrivelse af åbninger og skred i ellers fastlåste liv.
Brugerbedømmelser af Klinten


Find lignende bøger
Bogen Klinten findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.