Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

KLM på tværs - Bjørg Bogisch - E-bog

- Sociologiske, historiske og filosofiske perspektiv

Bag om KLM på tværs

KLM på tværs sætter fokus på de mange etiske, politiske, demokratiske og religiøse udfordringer, som en underviser møder i skolen i dag - hvorfor den arbejder på tværs af de videns- og færdighedsmål, som den studerende skal tilegne sig i faget. Bogen er opbygget over fem temaer: - Globalisering og modernitet - Individ og fællesskab - Majoritet og minoritet - Magten til fortolkning - Læreren som værdiformidler. Behandlingen af disse temaer er diskuterende og inviterer til, at den studerende får blik for nye perspektiver på sig selv, samfundet og skolen. I sidste ende sætter det den kommende lærer i stand til at -forholde sig nuanceret og reflekteret til etiske, politiske, demokratiske og religiøse udfordringer, som er forbundet med undervisning, forældresamarbejde og skole i et globaliseret samfund-, som målsætningen for KLM lægger op til.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788759323373
  • Beskyttelse:
  • DRM
  • Udgivet:
  • 26. Juni 2013
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af KLM på tværs

KLM på tværs sætter fokus på de mange etiske, politiske, demokratiske og religiøse udfordringer, som en underviser møder i skolen i dag - hvorfor den arbejder på tværs af de videns- og færdighedsmål, som den studerende skal tilegne sig i faget.

Bogen er opbygget over fem temaer:

- Globalisering og modernitet
- Individ og fællesskab
- Majoritet og minoritet
- Magten til fortolkning
- Læreren som værdiformidler.

Behandlingen af disse temaer er diskuterende og inviterer til, at den studerende får blik for nye perspektiver på sig selv, samfundet og skolen. I sidste ende sætter det den kommende lærer i stand til at -forholde sig nuanceret og reflekteret til etiske, politiske, demokratiske og religiøse udfordringer, som er forbundet med undervisning, forældresamarbejde og skole i et globaliseret samfund-, som målsætningen for KLM lægger op til.

Brugerbedømmelser af KLM på tværsFind lignende bøger
Bogen KLM på tværs findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.