Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Klonerne af Julie Kagawa

Klonerne - E-bog

- Sagaen om Talon

Bag om Klonerne

Klonerne Fjerde del af sagaen om Talon I Julie Kagawas nyskabende serie går drager, skjult i menneskekroppe, rundt blandt os... Når klonerne slippes løs, kan hverken mennesker eller drager stoppe dem. Dragen Ember Hill troede aldrig, hun skulle blive forelsket og da slet ikke i et menneske og tidligere dragedræber. Da Garret Xavier Sebastian dør, er det et tab af dimensioner. Med hans død afsløres et omfattende forræderi; intet af det, hun troede, hun vidste om drageorganisationen Talon, har været sandt. Hverken med hensyn til menneskene, oprørerne og Ember selv - og det, hun er i stand til at gøre og føle. Midt i den dybeste sorg sværger Ember, at hun vil kæmpe med oprørerne og dragedræberne i Sankt Georg-ordenen - og mod sin egen tvillingebror Dante, Talons kommende leder, som vil slippe den største trussel, drageverdenen endnu har set, løs.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9789150789409
  • Udgivet:
  • 1. August 2017
  • 103,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 90,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Klonerne
Klonerne
Fjerde del af sagaen om Talon

I Julie Kagawas nyskabende serie går drager, skjult i menneskekroppe, rundt blandt os...

Når klonerne slippes løs, kan hverken mennesker eller drager stoppe dem.

Dragen Ember Hill troede aldrig, hun skulle blive forelsket og da slet ikke i et menneske og tidligere dragedræber. Da Garret Xavier Sebastian dør, er det et tab af dimensioner. Med hans død afsløres et omfattende forræderi; intet af det, hun troede, hun vidste om drageorganisationen Talon, har været sandt. Hverken med hensyn til menneskene, oprørerne og Ember selv - og det, hun er i stand til at gøre og føle. Midt i den dybeste sorg sværger Ember, at hun vil kæmpe med oprørerne og dragedræberne i Sankt Georg-ordenen - og mod sin egen tvillingebror Dante, Talons kommende leder, som vil slippe den største trussel, drageverdenen endnu har set, løs.
Brugerbedømmelser af Klonerne


Find lignende bøger
Bogen Klonerne findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.