Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kongehuset under Besættelsen - Michael Müller - E-bog

- I mørke og håb

Bag om Kongehuset under Besættelsen

Den tyske besættelse af Danmark 1940-45 var en dramatisk tid for det danske kongehus, der opnåede en popularitet uden sidestykke og samtidig måtte gå en svær balancegang mellem den danske samarbejdsregering og den tyske besættelsesmagt. I tekst og med 180 unikke og historiske fotos af Dronning Margrethe og hendes familie udfolder bogen den samlede fortælling om, hvordan Besættelsen med ét slag forandrede kongefamiliens liv og position. Fotos, der bl.a. stammer fra Kongehusets eget arkiv.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788702303674
 • Udgivet:
 • 29. Oktober 2020
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Kongehuset under Besættelsen

  Beskrivelse af Kongehuset under Besættelsen

  180 unikke og historiske fotos af Dronning Margrethe og hendes familie udfolder den samlede fortælling om, hvordan den tyske besættelse af Danmark 1940-1945 med ét slag forandrede kongefamiliens liv og position. Fotos, der bl.a. stammer fra Kongehusets eget arkiv. Med besættelsen fulgte en dramatisk tid for det danske kongehus, der opnåede en popularitet uden sidestykke og samtidig måtte gå en svær balancegang mellem den danske samarbejdsregering og den tyske besættelsesmagt - fortalt i billeder og tekst.

  Forlagets beskrivelse af Kongehuset under Besættelsen

  180 unikke og historiske fotos af Dronning Margrethe og hendes familie udfolder den samlede fortælling om, hvordan den tyske besættelse af Danmark 1940-1945 med ét slag forandrede kongefamiliens liv og position. Fotos, der bl.a. stammer fra Kongehusets eget arkiv.

  Med besættelsen fulgte en dramatisk tid for det danske kongehus, der opnåede en popularitet uden sidestykke og samtidig måtte gå en svær balancegang mellem den danske samarbejdsregering og den tyske besættelsesmagt - fortalt i billeder og tekst.

  Brugerbedømmelser af Kongehuset under Besættelsen  Find lignende bøger
  Bogen Kongehuset under Besættelsen findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.