Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Krigens arv - Wilbur Smith - Lydbog

indgår i Courtney serien

Bag om Krigens arv

Krigen er slut, Hitler er død – og alligevel lever hans onde arv videre. Saffron Courtney og hendes elskede mand, Gerhard, overlever med nød og næppe krigen, og har fundet en ny tilværelse i Kenya. Men Gerhards nazistiske bror, Konrad, går stadig frit omkring og er fast besluttet på at få æresoprejsning. Striden udvikler sig, og et komplot imod Saffron og Gerhard er under opsejling. Et komplot, som vil få alvorlige konsekvenser for hele Europa ... På de kenyanske sletter aner de sidste dele af den britiske kolonimagt, at et oprør er nært forestående. Da situationen bliver voldelig, og Courtney-familiens hjem bliver truet, føler Leon Courtney sig fanget mellem to magtfulde sider – og kampen om landets frihed bryder ud. Wilbur Smith byder i "Krigens arv" på en spændende og actionfyldt efterfølger til "Courtneys krig". Wilbur Smith blev født i Centralafrika i 1933. Efter en karriere i skattevæsenet blev han forfatter på fuld tid, da hans debutroman "Når løven jager" fra 1964 blev en stor international bestseller. I dag er Wilbur Smiths bøger oversat til 26 sprog og solgt i over 120 millioner eksemplarer verden over. Han har haft utallige bestsellerplaceringer og vundet et hav af priser.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726804768
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 29. April 2021
 • Oplæser:
 • Thomas Jacob Clausen
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Krigens arv

Krigen er slut, Hitler er død – og alligevel lever hans onde arv videre. Saffron Courtney og hendes elskede mand, Gerhard, overlever med nød og næppe krigen, og har fundet en ny tilværelse i Kenya. Men Gerhards nazistiske bror, Konrad, går stadig frit omkring og er fast besluttet på at få æresoprejsning. Striden udvikler sig, og et komplot imod Saffron og Gerhard er under opsejling. Et komplot, som vil få alvorlige konsekvenser for hele Europa ...
På de kenyanske sletter aner de sidste dele af den britiske kolonimagt, at et oprør er nært forestående. Da situationen bliver voldelig, og Courtney-familiens hjem bliver truet, føler Leon Courtney sig fanget mellem to magtfulde sider – og kampen om landets frihed bryder ud.

Wilbur Smith byder i "Krigens arv" på en spændende og actionfyldt efterfølger til "Courtneys krig".

Wilbur Smith blev født i Centralafrika i 1933. Efter en karriere i skattevæsenet blev han forfatter på fuld tid, da hans debutroman "Når løven jager" fra 1964 blev en stor international bestseller. I dag er Wilbur Smiths bøger oversat til 26 sprog og solgt i over 120 millioner eksemplarer verden over. Han har haft utallige bestsellerplaceringer og vundet et hav af priser.

Brugerbedømmelser af Krigens arvFind lignende bøger
Bogen Krigens arv findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.