Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Krigskejserens søn - Kirsten Alrø Mogensen - E-bog

Bag om Krigskejserens søn

En eventyrlig spændende historie om kejsersønnen Kassian, der bliver tvunget til at flygte hjemmefra, fordi hans far, kejser Vladimir, vil ofre ham for at blive verdensherre. Kassian allierer sig med kong Volodymyr af De Leende Søers Land, dennes børn samt tre åndevæsener og tager kampen op mod sin onde far. Krigen bliver virkelighed, flygtningene vælter ind i landet, og der bliver tænkt dybt over, hvornår det er acceptabelt at slå ihjel! Alle må stå sammen og bidrage for ikke at blive splittet og ende i slaveri. Det ender med et stort slag i Butjanien, hvor Kassian kommer til at spille en afgørende rolle, som bliver helt anderledes, end han havde drømt om. Stærke kræfter er på spil, og mystik og magi får større indflydelse, end nogen kunne have forestillet sig …

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775759996
  • Udgivet:
  • 12. December 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Krigskejserens søn

En eventyrlig spændende historie om kejsersønnen Kassian, der bliver tvunget til at flygte hjemmefra, fordi hans far, kejser Vladimir, vil ofre ham for at blive verdensherre. Kassian allierer sig med kong Volodymyr af De Leende Søers Land, dennes børn samt tre åndevæsener og tager kampen op mod sin onde far.
Krigen bliver virkelighed, flygtningene vælter ind i landet, og der bliver tænkt dybt over, hvornår det er acceptabelt at slå ihjel! Alle må stå sammen og bidrage for ikke at blive splittet og ende i slaveri. Det ender med et stort slag i Butjanien, hvor Kassian kommer til at spille en afgørende rolle, som bliver helt anderledes, end han havde drømt om.
Stærke kræfter er på spil, og mystik og magi får større indflydelse, end nogen kunne have forestillet sig …

Brugerbedømmelser af Krigskejserens sønFind lignende bøger
Bogen Krigskejserens søn findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.