Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Krybdyrmemoirer af Silje O. Ulstein

Krybdyrmemoirer - Lydbog

Bag om Krybdyrmemoirer

Sommeren 2017: Mariam og datteren Iben kommer op at skændes under en indkøbstur. Da Iben bliver væk, er Mariams første indskydelse, at datteren har gemt sig for at straffe hende. Hun ved, at hun burde gå rundt og lede, men i stedet kører hun væk i raseri. Først da Mariam kommer hjem til sin mand om aftenen, går det op for hende, at Iben ikke er løbet sin vej. Hun er forsvundet. Så da politifolkene Roe og Ronja bliver sat på sagen, er der allerede gået mange timer, siden nogen sidst så Iben. Begyndelse af 00’erne: Liv læser til sygeplejerske og bor i et kollektiv med to unge fyre. Efter en fest beslutter de sig for at købe en kæmpepyton, som får navnet Nero. Fra første sekund er Liv draget af slangen, og det udvikler sig hurtigt til en relation, hun aldrig havde forestillet sig at få til et andet levende væsen. ’’Krybdyrmemoirer’’ er en psykologisk thriller om ensomhed, sorg og skam. En mangefacetteret og dragende historie med mord, svigt, en mystisk guldnøgle og et hamskifte eller to. Om forfatteren: Silje O. Ulstein (f. 1985) er cand.mag. i litteraturformidling og uddannet på den norske krimiforfatterskole og Skrivekunstakademiet i Bergen. Hun debuterer med ’’Krybdyrmemoirer’’, som allerede er solgt til mere end 10 lande.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788743401407
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 22. September 2021
 • Oplæser:
 • Karen Abrahamsen

Fås i streaming


Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Prøv GRATIS i 14 dage
 • 138,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Beskrivelse af Krybdyrmemoirer
Sommeren 2017: Mariam og datteren Iben kommer op at skændes under en indkøbstur. Da Iben bliver væk, er Mariams første indskydelse, at datteren har gemt sig for at straffe hende. Hun ved, at hun burde gå rundt og lede, men i stedet kører hun væk i raseri. Først da Mariam kommer hjem til sin mand om aftenen, går det op for hende, at Iben ikke er løbet sin vej. Hun er forsvundet. Så da politifolkene Roe og Ronja bliver sat på sagen, er der allerede gået mange timer, siden nogen sidst så Iben.
Begyndelse af 00’erne: Liv læser til sygeplejerske og bor i et kollektiv med to unge fyre. Efter en fest beslutter de sig for at købe en kæmpepyton, som får navnet Nero. Fra første sekund er Liv draget af slangen, og det udvikler sig hurtigt til en relation, hun aldrig havde forestillet sig at få til et andet levende væsen.

’’Krybdyrmemoirer’’ er en psykologisk thriller om ensomhed, sorg og skam. En mangefacetteret og dragende historie med mord, svigt, en mystisk guldnøgle og et hamskifte eller to.

Om forfatteren:
Silje O. Ulstein (f. 1985) er cand.mag. i litteraturformidling og uddannet på den norske krimiforfatterskole og Skrivekunstakademiet i Bergen. Hun debuterer med ’’Krybdyrmemoirer’’, som allerede er solgt til mere end 10 lande.
Brugerbedømmelser af Krybdyrmemoirer


Find lignende bøger
Bogen Krybdyrmemoirer findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.