Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Kun dig af Melanie Harlow Du sparer 18% ift. forlagets pris Spar 18%

Kun dig - E-bog

bind 1 i Kun dig serien

Bag om Kun dig

Nate er min nabo og en af mine bedste venner, selvom vi ser forskelligt på det meste. Som skilsmisseadvokat elsker han at fortælle mig, at min drøm om ’den eneste ene’ er – ja, en drøm, en helt urealistisk fantasi. Og som bryllupsplanlægger elsker jeg at fortælle ham, at han tager fejl. Hvor jeg tror på kærlighed med stort K, tror han på onenightstands og på ikke at få følelser i klemme. Men da en ny kvinde kommer ind i hans liv – en meget lille og skrigende en af slagsen, et uventet resultat af et af hans mange kvindebekendtskaber – må han revurdere sin strategi, når det kommer til følelser. Og jeg må revurdere min opfattelse af ham. Når jeg ser ham med sin datter, ser jeg til min overraskelse en anden side af Nate. En side, der får mit hjerte til at banke hurtigere, min krop til at hige efter hans og mit hjerte til at længes efter, at han ændrer mening om kærlighed og fortæller mig, at vi har en chance. Men tør han sætte sit hjerte på spil? Tør jeg? Dette er første bind i Kun dig-serien af Melanie Harlow.   "Kun dig er et frisk pust!" – The Escapist Book Blog "Bogen har den rigtige mængde drama, lidenskab og sjove øjeblikke." – The Bookish Sisters "Hot. Charmerende. Usædvanlig uimodståelig." – Bookalicous Babes Blog

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788702308433
 • Udgivet:
 • 25. Marts 2021
 • 116,95 kr.
 • 143,00 kr.
 • 26,05 kr. (18%)
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 43% som medlem
 • 101,95 kr.
 • 41,05 kr. (43%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Kun dig
Nate er min nabo og en af mine bedste venner, selvom vi ser forskelligt på det meste.
Som skilsmisseadvokat elsker han at fortælle mig, at min drøm om ’den eneste ene’ er – ja, en drøm, en helt urealistisk fantasi. Og som bryllupsplanlægger elsker jeg at fortælle ham, at han tager fejl.
Hvor jeg tror på kærlighed med stort K, tror han på onenightstands og på ikke at få følelser i klemme. Men da en ny kvinde kommer ind i hans liv – en meget lille og skrigende en af slagsen, et uventet resultat af et af hans mange kvindebekendtskaber – må han revurdere sin strategi, når det kommer til følelser. Og jeg må revurdere min opfattelse af ham.
Når jeg ser ham med sin datter, ser jeg til min overraskelse en anden side af Nate. En side, der får mit hjerte til at banke hurtigere, min krop til at hige efter hans og mit hjerte til at længes efter, at han ændrer mening om kærlighed og fortæller mig, at vi har en chance.
Men tør han sætte sit hjerte på spil? Tør jeg?
Dette er første bind i Kun dig-serien af Melanie Harlow.
 
"Kun dig er et frisk pust!" – The Escapist Book Blog
"Bogen har den rigtige mængde drama, lidenskab og sjove øjeblikke." – The Bookish Sisters
"Hot. Charmerende. Usædvanlig uimodståelig." – Bookalicous Babes Blog
Brugerbedømmelser af Kun dig


Find lignende bøger
Bogen Kun dig findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.