Stort fødselsdagsudsalg  
  Vi fejrer 10 års fødselsdag med stort udsalg  
Kun kærlighed af Melanie Harlow Du sparer 17% ift. forlagets pris Spar 17%

Kun kærlighed - E-bog

bind 3 i Kun dig serien

Bag om Kun kærlighed

Jeg troede, at min kæreste ville fri til mig på min fødselsdag, men i stedet slog han op. Værste. Fødselsdag. Nogensinde. For at distrahere mig selv tager jeg hjem til min bedstemor, og jeg opdager hurtigt, at hun har lagt planer om at gøre en ende på min singlestatus. Og at den søde nabodreng, hun har fortalt om, i virkeligheden er en mand. Af typen høj, mystisk og sexet, som får mit hjerte til at slå lidt hurtigere. Der er noget ved den forhenværende marinesoldat … Jeg kan ikke få ham ud af hovedet. Heller ikke selvom han gør det klart, at han efter en opslidende udstationering og et kuldsejlet kærlighedsforhold ikke er interesseret i nogen former for forhold. Og slet ikke kærlighed. Men han får mig også til at ønske, at jeg kunne slippe fornuften lidt, følge mit hjerte og for én gangs skyld tage en chance. Måske er det på tide, at vi begge gør det? Kun kærlighed er tredje, fritstående bind i Kun dig-serien af Melanie Harlow.   "Kun kærlighed er Melanie Harlow, når hun er bedst." – New York Times-bestsellerforfatter Corinne Michaels   "Fuldstændig hjertevarmende!!" – The Overflowing Bookcase

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788702308495
 • Udgivet:
 • 25. Maj 2021
 • FØDSELSDAGSUDSALG
  73,95 kr.
 • 89,00 kr.
 • 15,05 kr. (17%)
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 42% som medlem
 • 64,95 kr.
 • 24,05 kr. (42%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Kun kærlighed
Jeg troede, at min kæreste ville fri til mig på min fødselsdag, men i stedet slog han op. Værste. Fødselsdag. Nogensinde.
For at distrahere mig selv tager jeg hjem til min bedstemor, og jeg opdager hurtigt, at hun har lagt planer om at gøre en ende på min singlestatus. Og at den søde nabodreng, hun har fortalt om, i virkeligheden er en mand. Af typen høj, mystisk og sexet, som får mit hjerte til at slå lidt hurtigere.
Der er noget ved den forhenværende marinesoldat … Jeg kan ikke få ham ud af hovedet. Heller ikke selvom han gør det klart, at han efter en opslidende udstationering og et kuldsejlet kærlighedsforhold ikke er interesseret i nogen former for forhold. Og slet ikke kærlighed. Men han får mig også til at ønske, at jeg kunne slippe fornuften lidt, følge mit hjerte og for én gangs skyld tage en chance.
Måske er det på tide, at vi begge gør det?
Kun kærlighed er tredje, fritstående bind i Kun dig-serien af Melanie Harlow.
 
"Kun kærlighed er Melanie Harlow, når hun er bedst."
– New York Times-bestsellerforfatter Corinne Michaels
 
"Fuldstændig hjertevarmende!!"
– The Overflowing Bookcase
Brugerbedømmelser af Kun kærlighed


Find lignende bøger
Bogen Kun kærlighed findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.