Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Kvæler

Kvæler, en bog af Kim Faber og Janni Pedersen. Det er forfatterne bag Vinterland og Satans Sommer. Den succesfulde bogserie fortsætter her, hvor det tredje uafhængige bind i serien, udkom d. 5 august. Kvæler er en historie der forløber sig på 416 sider i alt og som er fyldt med mystiske sager.. Faber og Pedersen som står bag den succesfulde krimiserie, har givet læseren en rar tilbagekomst, kollegerne Signe og Juncker, kommer tilbage i denne tredje udgave af krimiserien. Martin Junckersen, har efter et længere eksil i Sandsted, vendt tilbage til København. Livet ser anderledes ud end hvad han havde forestillet sig, derhjemme i København, er han nemlig ved at blive skilt fra konen, hvor han som følge er flyttet ud af de fine rækkehuse og flyttet ind i en mindre lejlighed i Nordvest. Det har ikke været nemme tider for Juncker og helbredet er også begyndt at gå ned af bakke. I Kvæler følger vi flere krimisager der vækker store spørgsmål.. Juncker er for nylig vendt tilbage til Personfarlig, efterfulgt af en alvorlig sag, hvor en yngre kvinde er fundet livløs på Amager Fælled. Baseret på observationen ligner det, at kvinden er blevet kvalt og forladt halvnøgen i en busk. Ved siden af liget er der blevet lagt hendes tøj pænt sammen på jorden.. Der er ingen spor at gå efter, intet dna, men Juncker kan mærke der er en sammenhæng. Han husker en sag som ligner den her.. For ti år siden var han en del af efterforskningen til en lignende sag, hvor politiet aldrig fandt gerningsmanden. Kan det være den samme morder? Juncker kan ikke tænke på andet. Det er altid rart, at få sin makker tilbage, Signe Kristiansen er fornøjet over at have Juncker tilbage. Hun er desuden selv fuldt i gang med sin efterforskning, hvor de undersøger et knivdrab af en yngre nynazist, som mistede livet under en politisk aktion på Nørrebro. De to drabssager begynder, at vise nogle store sammentræf. For fire år siden havde Signe en traumatisk oplevelse, der i dag stadig hjemsøger hende, de psykiske senskader efter voldtægten har givet hende dybe ar. En kollega havde nær slået hende ihjel den dag.. Hun har i mellemtiden, gået og fulgt gerningsmanden, hvilket ikke har været sundt for hende.. Det har ihvertfald ikke været nemt at komme videre. Det er langsomt begyndt at gå op for hende, at hvis hun ikke gør noget ved det, så kommer hun ikke videre i sit liv. Kvæler er en krimihistorie fyldt med hævn, ondskab og dødsangst. Det er det tredje selvstændige bind i serien om Martin Juncker.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740059762
 • Indbinding:
 • Indbundet
 • Sideantal:
 • 416
 • Udgivet:
 • 5. August 2021
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 160x230x40 mm.
 • Vægt:
 • 685 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 18. Maj 2022
På lager

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af Kvæler

  Beskrivelse af Kvæler

  Kvæler, en bog af Kim Faber og Janni Pedersen. Det er forfatterne bag Vinterland og Satans Sommer. Den succesfulde bogserie fortsætter her, hvor det tredje uafhængige bind i serien, udkom d. 5 august. Kvæler er en historie der forløber sig på 416 sider i alt og som er fyldt med mystiske sager..

  Faber og Pedersen som står bag den succesfulde krimiserie, har givet læseren en rar tilbagekomst, kollegerne Signe og Juncker, kommer tilbage i denne tredje udgave af krimiserien. 

  Martin Junckersen, har efter et længere eksil i Sandsted, vendt tilbage til København. Livet ser anderledes ud end hvad han havde forestillet sig, derhjemme i København, er han nemlig ved at blive skilt fra konen, hvor han som følge er flyttet ud af de fine rækkehuse og flyttet ind i en mindre lejlighed i Nordvest. Det har ikke været nemme tider for Juncker og helbredet er også begyndt at gå ned af bakke. I Kvæler følger vi flere krimisager der vækker store spørgsmål..

  Juncker er for nylig vendt tilbage til Personfarlig, efterfulgt af en alvorlig sag, hvor en yngre kvinde er fundet livløs på Amager Fælled. Baseret på observationen ligner det, at kvinden er blevet kvalt og forladt halvnøgen i en busk. Ved siden af liget er der blevet lagt hendes tøj pænt sammen på jorden.. Der er ingen spor at gå efter, intet dna, men Juncker kan mærke der er en sammenhæng. Han husker en sag som ligner den her..  For ti år siden var han en del af efterforskningen til en lignende sag, hvor politiet aldrig fandt gerningsmanden. Kan det være den samme morder? Juncker kan ikke tænke på andet.

  Det er altid rart, at få sin makker tilbage, Signe Kristiansen er fornøjet over at have Juncker tilbage. Hun er desuden selv fuldt i gang med sin efterforskning, hvor de undersøger et knivdrab af en yngre nynazist, som mistede livet under en politisk aktion på Nørrebro. De to drabssager begynder, at vise nogle store sammentræf. 

  For fire år siden havde Signe en traumatisk oplevelse, der i dag stadig hjemsøger hende, de psykiske senskader efter voldtægten har givet hende dybe ar. En kollega havde nær slået hende ihjel den dag.. Hun har i mellemtiden, gået og fulgt gerningsmanden, hvilket ikke har været sundt for hende.. Det har ihvertfald ikke været nemt at komme videre. Det er langsomt begyndt at gå op for hende, at hvis hun ikke gør noget ved det, så kommer hun ikke videre i sit liv. 

  Kvæler er en krimihistorie fyldt med hævn, ondskab og dødsangst. Det er det tredje selvstændige bind i serien om Martin Juncker.

  Forlagets beskrivelse af Kvæler

  Makkerparret Signe og Juncker bliver genforenet i tredje bog i Faber & Pedersens succesfulde krimiserie.

  Efter sit eksil i Sandsted er Martin Junckersen tilbage i København. Han er ved at blive skilt fra sin kone og er endegyldigt rykket ud af Kartoffelrækkerne og ind i en lille lejelejlighed i Nordvest. Helbredet er heller ikke det bedste.

  Han er netop vendt tilbage til Personfarlig efter en alvorlig operation, da en ung kvinde findes dræbt på Amager Fælled. Hun er blevet kvalt og efterladt halvnøgen og skændet i et buskads. Hendes tøj er pænt lagt sammen på jorden ved siden af liget. Der er ingen oplagte spor at gå efter. Intet dna. Men drabet prikker til noget i Juncker. Ti år tidligere efterforskede han en lignende sag, men fandt aldrig gerningsmanden. Nu kan han ikke frigøre sig fra tanken om, at det kan være den samme morder.

  Signe Kristiansen er glad for at have Juncker tilbage. Hun efterforsker et knivdrab, hvor en ung nynazist har mistet livet under en politisk aktion på Nørrebro. To uafhængige sager, indtil der viser sig et opsigtsvækkende personsammenfald.

  Signe slås stadig med de psykiske senskader efter voldtægten fire år tidligere, hvor en kollega nær havde slået hende ihjel. I smug har hun gået og fulgt sin gerningsmand tæt, og den verserende voldtægtssag puster til ilden. Langsomt indser hun, at hun er nødt til at gøre noget drastisk for at komme videre med sit liv.

  Kvæler er en oprivende og højaktuel krimi om hævn, ondskab og dødsangst og er tredje selvstændige bind i serien om Martin Juncker.

  Brugerbedømmelser af Kvæler

  • Hanne B. 21. September 2021

   Det var en supergod bog som jeg 'slugte' ret hurtigt - ligesom de andre to bøger

  • Lissi L. 7. September 2021

   Som venligt spændende og velskrevet.

  • Krimiormen s. 5. August 2021

   ”Kvæler” er velskrevet og troværdig. Som læser fornemmer man tydeligt forfatternes baggrund som journalister. ”Kvæler” er smækfyldt med spænding og overraskelser undervejs.
   Som læser af ”Kvæler” må man indstille sig på at have en god kop af sin yndlingsdrik, en rolig krog og et ”Vil ikke forstyrres” skilt i nærheden, når man først begynder på denne fængslende krimi. ”Kvæler” får mine varmeste anbefalinger med på vejen og i særdeleshed Juncker—serien som helhed.

   Jeg ser allerede nu frem til et evt. 4. bind i Juncker-serien. ”Kvæler” har alt det som en god krimi skal have. Spænding, drama, et fantastisk plot og nogle hovedkarakterer, der lægger op til en fremtidig udvikling.

   Vurdering: 5/6 Roser.

   Krimiormen.dk


  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.