Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kvinder i kampstøvler - Tom Oxager - Bog

Bag om Kvinder i kampstøvler

Det er efterhånden en del år siden, at den lidt naive, men aldeles foretagsomme præst Ellinor Wollesen oprettede sin BB&B (Bibel Bed & Breakfast) i den smukke gamle præstegård. Hun står stadig på Mariakirkens prædikestol og skramler rundt iført Doc Martens-støvler. Nu dukker der yderligere to par støvler op i hendes nærmeste omgangskreds. Der kommer gang i forretningen, og sød musik opstår. Der sker en række tyverier og et forfærdeligt mord i køkkenet til den forsamlingsbygning, der ligger bag kirken. Til sidst må Ellinor søge hjælp fra ganske uventet side. Samtidig får hun en sjæleven, der også forstår at varme hendes klerikale attributter. Der er langsomt kommet en masse liv i præstegården. Uddrag af bogen Både den hellige Guds moder og menigheden har vænnet sig til både synet og lyden af Wolles Doc Martens-støvler i det store kirkerum. Menigheden sætter ligefrem pris på de sporadiske brag fra prædikestolen under de kirkelige handlinger, der forsikrer dem om, at de ikke slumrer ind, og at forbindelsen opad stadig er intakt. Jo, også i overført betydning står Wolle stærkt plantet på Sæbys sandede jord. Et symbol på Herrens velsignelse og en dejlig kontinuitet er denne viljefaste kvinde, der stræbsomt tjener fader, søn og helligånd. Om forfatteren Hun hang på væggen var ellers sidste bog i en lille trilogi, der nænsomt beskrev livets gang i Tom Oxagers elskede Sæby. Fem år senere opstod behovet for en fjerde bog i serien med Sæby-krimier. Pastor Ellinor Wollesen har stadig for vane at konsultere og beklage sig til den hellige jomfru, der hænger på kirkeskibets sydlige væg.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788775750344
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 196
 • Udgivet:
 • 20. September 2021
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 152x222x16 mm.
 • Vægt:
 • 320 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 24. April 2024

Beskrivelse af Kvinder i kampstøvler

Det er efterhånden en del år siden, at den lidt naive, men aldeles foretagsomme præst Ellinor Wollesen oprettede sin BB&B (Bibel Bed & Breakfast) i den smukke gamle præstegård. Hun står stadig på Mariakirkens prædikestol og skramler rundt iført Doc Martens-støvler. Nu dukker der yderligere to par støvler op i hendes nærmeste omgangskreds. Der kommer gang i forretningen, og sød musik opstår. Der sker en række tyverier og et forfærdeligt mord i køkkenet til den forsamlingsbygning, der ligger bag kirken. Til sidst må Ellinor søge hjælp fra ganske uventet side. Samtidig får hun en sjæleven, der også forstår at varme hendes klerikale attributter. Der er langsomt kommet en masse liv i præstegården.

Uddrag af bogen
Både den hellige Guds moder og menigheden har vænnet sig til både synet og lyden af Wolles Doc Martens-støvler i det store kirkerum. Menigheden sætter ligefrem pris på de sporadiske brag fra prædikestolen under de kirkelige handlinger, der forsikrer dem om, at de ikke slumrer ind, og at forbindelsen opad stadig er intakt. Jo, også i overført betydning står Wolle stærkt plantet på Sæbys sandede jord. Et symbol på Herrens velsignelse og en dejlig kontinuitet er denne viljefaste kvinde, der stræbsomt tjener fader, søn og helligånd.

Om forfatteren
Hun hang på væggen var ellers sidste bog i en lille trilogi, der nænsomt beskrev livets gang i Tom Oxagers elskede Sæby. Fem år senere opstod behovet for en fjerde bog i serien med Sæby-krimier.
Pastor Ellinor Wollesen har stadig for vane at konsultere og beklage sig til den hellige jomfru, der hænger på kirkeskibets sydlige væg.

Brugerbedømmelser af Kvinder i kampstøvler

 • Krimiormen s. 20. November 2021

  ”Kvinder i kampstøvler” er helt sikkert en rigtig hyggekrimi uden de store voldsomme scener. Det er mit første bekendtskab med forfatteren Tom Oxager. Et hyggeligt og roligt bekendtskab. Er du til voldsomme krimier med blodige og drabelige handlinger, så er det nok ikke Tom Oxager du skal have fat i.

  ”Kvinder i kampstøvler” er bestemt en krimi i en helt usædvanlig klasse. Karaktererne i bogen er ret så usædvanlige. En præst der deler sin tid imellem at være præst i kirken og privatdetektiv i fritiden. Søster Ofelia der indeholder en helt særlig personlighed under alle sine kropsudsmykninger.

  ”Kvinder i kampstøvler” får bestemt mine anbefalinger med på vejen, hvis du er til en fin og rolig krimi til de mørke vinteraftener.

  Vurdering: 4/6 Roser.

  Krimiormen.dk


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.