Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kymoras masker - Tobias Stenbæk Bro - E-bog

Bag om Kymoras masker

3 brødre 2 hemmeligheder 1 sejrherre Med forårets komme slår isen sprækker på Jadehavet. Stormfrik har brugt vinteren på at forstå de mulige konsekvenser af sit ophav – og følgerne ved at dele sin hemmelighed med andre. Rodrik og Cedrik skal have kongen i tale, hvis de vil gøre sig håb om at overtage Hornborg og genvinde deres fædrene arv – men hvordan gør de det, når Rodrik ikke er ridder? Svaret gjalder fra heroldernes horn, da de kalder brødrene til en turnering, hvor vinderen belønnes med et ridderslag. Stormfrik er ikke den eneste, der holder på hemmeligheder, og snart er Rodrik, Cedrik og Stormfrik involveret i et skæbnesvangert maskespil.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793349834
  • Udgivet:
  • 2. Marts 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Kymoras masker

3 brødre

2 hemmeligheder

1 sejrherre

Med forårets komme slår isen sprækker på Jadehavet. Stormfrik har brugt vinteren på at forstå de mulige konsekvenser af sit ophav – og følgerne ved at dele sin hemmelighed med andre.

Rodrik og Cedrik skal have kongen i tale, hvis de vil gøre sig håb om at overtage Hornborg og genvinde deres fædrene arv – men hvordan gør de det, når Rodrik ikke er ridder? Svaret gjalder fra heroldernes horn, da de kalder brødrene til en turnering, hvor vinderen belønnes med et ridderslag.

Stormfrik er ikke den eneste, der holder på hemmeligheder, og snart er Rodrik, Cedrik og Stormfrik involveret i et skæbnesvangert maskespil.

Brugerbedømmelser af Kymoras maskerFind lignende bøger
Bogen Kymoras masker findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.