Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

La familia grande - E-bog

Bag om La familia grande

I "La familia grande" skildrer Camille Kouchner en privilegeret barndom i et frigjort parisisk venstrefløjsmiljø i 1980’erne. Hendes berømte mor og stedfar udgør sammen med familie og venner en indflydelsesrig klan med magt, succes og gode forbindelser: la familia grande. Somrene tilbringes på landstedet Sanary i Sydfrankrig, hvor voksne og børn lever tæt sammen i et fællesskab af leg, livlige diskussioner, flirten. Men da Camilles tvillingbror, Victor, i teenagealderen bliver udsat for seksuelle overgreb af den højtelskede stedfar, bryder børnenes verden sammen. Camille må love sin bror at tie om overgrebet, men tavshedsløftet vikler hende ind i et spind af løgn og skyld og skam. Hun trækker sig mere og mere ind i sig selv, og et fortroligt forhold til andre mennesker bliver umuligt. Først efter sin mors død i 2017 besluttede Camille Kouchner at fortælle sin og sin brors historie. "La familia grande" er en bog om incest og de voldsomme og destruktive følger, det har for ofrene at tie om det. Udgivelsen har ført til en stor debat om seksuelle overgreb i Frankrig.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793980495
 • Udgivet:
 • 3. September 2021
 • Straks på e-mail.

Prøv Tales Premium medlemskabet gratis i 14 dage.

Herefter 99 /md. Ingen binding.

Online pris

Anmeldelser af La familia grande
  Beskrivelse af La familia grande
  I "La familia grande" skildrer Camille Kouchner en privilegeret barndom i et frigjort parisisk venstrefløjsmiljø i 1980’erne. Hendes berømte mor og stedfar udgør sammen med familie og venner en indflydelsesrig klan med magt, succes og gode forbindelser: la familia grande.

  Somrene tilbringes på landstedet Sanary i Sydfrankrig, hvor voksne og børn lever tæt sammen i et fællesskab af leg, livlige diskussioner, flirten. Men da Camilles tvillingbror, Victor, i teenagealderen bliver udsat for seksuelle overgreb af den højtelskede stedfar, bryder børnenes verden sammen. Camille må love sin bror at tie om overgrebet, men tavshedsløftet vikler hende ind i et spind af løgn og skyld og skam. Hun trækker sig mere og mere ind i sig selv, og et fortroligt forhold til andre mennesker bliver umuligt. Først efter sin mors død i 2017 besluttede Camille Kouchner at fortælle sin og sin brors historie.

  "La familia grande" er en bog om incest og de voldsomme og destruktive følger, det har for ofrene at tie om det. Udgivelsen har ført til en stor debat om seksuelle overgreb i Frankrig.
  Brugerbedømmelser af La familia grande


  Find lignende bøger
  Bogen La familia grande findes i følgende kategorier:
  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.