Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Lactic Acid Bacteria in Foodborne Hazards Reduction - Wei Chen - Bog

- Physiology to Practice

Bag om Lactic Acid Bacteria in Foodborne Hazards Reduction

This book provides an overview of the physiological basis of lactic acid bacteria and their applications in minimizing foodborne risks, such as pathogens, heavy metal pollution, biotoxin contamination and food-based allergies.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789811315589
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 310
  • Udgivet:
  • 5. december 2018
  • Udgave:
  • 12018
  • Vægt:
  • 776 g.
  • 2-3 uger.
  • 22. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Lactic Acid Bacteria in Foodborne Hazards Reduction

This book provides an overview of the physiological basis of lactic acid bacteria and their applications in minimizing foodborne risks, such as pathogens, heavy metal pollution, biotoxin contamination and food-based allergies.

Brugerbedømmelser af Lactic Acid Bacteria in Foodborne Hazards Reduction



Find lignende bøger
Bogen Lactic Acid Bacteria in Foodborne Hazards Reduction findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.