Bag om Lærervejledning til prøven i madkundskab
Bliv klar til prøven
Lærervejledning til prøven i Madkundskab
I dette lille hæfte har vi samlet portalens prøveoplæg, vejledning og gode råd til lærere, som skal føre elever til prøve i madkundskab. Hæftets oversigter og praktiske skemaer giver bud på, hvordan prøven kan organiseres og tilrettelægges på den enkelte skole.
Med hæftet kan lærere få overblik over prøvens faser og krav til køkkenfaciliteter, råvareindkøb, tidsforbrug og meget mere. Eksempler på prøveoplæg og arbejdsark kan inddrages i planlægningen og forberede både lærere og elever på prøven i valgfaget.
Samlet i illustreret hæfte, får du:
Overblik over prøvens faser
Råd og vejledning om organisering og tidsforbrug
Fire prøveoplæg
Kopiark til eleven
Skabeloner til lærer og censor
Tekst og prøveoplæg findes også på madkundskab.gydendal.dk.
Vis mere