Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Langsomt lukker jeg døren - Linda Olsson - E-bog

Bag om Langsomt lukker jeg døren

Ny rørende og smuk roman fra forfatteren bag den Internationale bestseller ASTRID & VERONIKA. Helga lukker langsomt døren til det hus, hun har boet i de sidste syv år. Hun har givet det væk til en ung mand og hans datter. Men inden hun forlader huset for altid, tager hun en sidste tur til Hamilton Beach, stranden hvor hun har fundet trøst efter en uforglemmelig kærlighedshistorie, der startede i Paris otte år tidligere. En kærlighed, der fik store konsekvenser for Helgas liv. Er det muligt at finde tilbage til sig selv efter en voldsom tragedie har ramt dig? Og tør du at knytte nye bånd til andre mennesker igen? Langsomt lukker jeg døren er en roman om hvordan man langsomt finder en vej tilbage til livet, efter at det værst tænkelige sker. Og om hvordan vi igen forsigtigt genfinder fodfæstet. "Linda Olsson kan skrive, det stod ganske klart med hendes bestseller 'Astrid & Veronika'." - Politiken "Man elsker bare at være i selskab med hendes [Linda Olssons] personer." - SØNDAG "Linda Olssons forfatterskab udgør næsten et brand i sig selv, og har man læst hendes øvrige romaner og ikke mindst Astrid & Veronika, er denne både selvskrevet og velkommen." - "Lektørudtalelse, Lene Krogh Årets bedste bog. - Politiken

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788794008518
 • Udgivet:
 • 21. April 2022
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Langsomt lukker jeg døren

  Beskrivelse af Langsomt lukker jeg døren

  Ny rørende og smuk roman fra forfatteren bag den Internationale bestseller ASTRID & VERONIKA.

  Helga lukker langsomt døren til det hus, hun har boet i de sidste syv år. Hun har givet det væk til en ung mand og hans datter. Men inden hun forlader huset for altid, tager hun en sidste tur til Hamilton Beach, stranden hvor hun har fundet trøst efter en uforglemmelig kærlighedshistorie, der startede i Paris otte år tidligere. En kærlighed, der fik store konsekvenser for Helgas liv.

  Er det muligt at finde tilbage til sig selv efter en voldsom tragedie har ramt dig? Og tør du at knytte nye bånd til andre mennesker igen?

  Langsomt lukker jeg døren er en roman om hvordan man langsomt finder en vej tilbage til livet, efter at det værst tænkelige sker. Og om hvordan vi igen forsigtigt genfinder fodfæstet.

  "Linda Olsson kan skrive, det stod ganske klart med hendes bestseller 'Astrid & Veronika'."
  - Politiken

  "Man elsker bare at være i selskab med hendes [Linda Olssons] personer."
  - SØNDAG

  "Linda Olssons forfatterskab udgør næsten et brand i sig selv, og har man læst hendes øvrige romaner og ikke mindst Astrid & Veronika, er denne både selvskrevet og velkommen."
  - "Lektørudtalelse, Lene Krogh

  Årets bedste bog.
  - Politiken

  Brugerbedømmelser af Langsomt lukker jeg døren  Find lignende bøger
  Bogen Langsomt lukker jeg døren findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.