Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Le Cuisinier Francois Enseignant La Maniere de Bien Apprester Et Assaisonner Viandes, Legumes (1651) - Pierre Francois La Varenne - Bog

Bag om Le Cuisinier Francois Enseignant La Maniere de Bien Apprester Et Assaisonner Viandes, Legumes (1651)

WORK IS IN FRENCH The French cook, teaching how to apprester and season all kinds of meat ... vegetables, ... by the sieur of La Varenne, ... Date of the original edition: 1651 The Cuisinier François is the first modern cookbook. It represents the transition from the medieval to the modern cooking.

Vis mere
  • Sprog:
  • Fransk
  • ISBN:
  • 9782012567931
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 326
  • Udgivet:
  • 1. Juni 2012
  • Størrelse:
  • 235x157x23 mm.
  • Vægt:
  • 476 g.
  • 2-3 uger.
  • 19. Oktober 2024

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Le Cuisinier Francois Enseignant La Maniere de Bien Apprester Et Assaisonner Viandes, Legumes (1651)

WORK IS IN FRENCH The French cook, teaching how to apprester and season all kinds of meat ... vegetables, ... by the sieur of La Varenne, ... Date of the original edition: 1651 The Cuisinier François is the first modern cookbook. It represents the transition from the medieval to the modern cooking.

Brugerbedømmelser af Le Cuisinier Francois Enseignant La Maniere de Bien Apprester Et Assaisonner Viandes, Legumes (1651)



Find lignende bøger
Bogen Le Cuisinier Francois Enseignant La Maniere de Bien Apprester Et Assaisonner Viandes, Legumes (1651) findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.