Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
LEATHERJACKET OG DEN FORBANDEDE NÅL af Casper Grundtvig

LEATHERJACKET OG DEN FORBANDEDE NÅL - E-bog

Bag om LEATHERJACKET OG DEN FORBANDEDE NÅL

”Hr. statsminister Deres kone er på linjen. ” lød det fra apparatet på bordet. Statsministeren blev ildrød i sit ansigt. ”Man kan sgu da ikke få arbejdet, når den ko skal ringe konstant! ” han trak sig ud af blondinen, der lå hen over bordet og smækkede hende i røven med håndfladen. ”Kom ud herfra, jeg har fuldstændig mistet appetitten nu! ” Han hev bukserne op og tog telefonen. Han lyttede ikke efter hvad hun sagde. Noget med at hans søn igen havde lavet skumle skoleprojekter. Hvad ragede det ham? Hun var kvinden. Det var hendes job at tage sig af opdragelsen. Han smækkede røret på. Han lænede sig tilbage i sin store stol og skulede ondt mod dartskiven på væggen mellem de fine malerier. I midten af skiven hang et billede af Leatherjacket. ”Hvis den mand ikke kom i vejen, ville jeg kunne opnå totalt verdensherredømme. ” brummede han. Om bogen: Danmark er i dyb, dyb krise. Politikerne på Christiansborg bruger borgernes penge på damer, sprut og stegt flæsk. Blå Blok squad, ledet af den onde Hr. Statsminister har planer om totalt verdensherredømme. DF formanden drømmer om en planet kun for rige, hvide mennesker og Blå blok squad er ikke bange for at bruge ekstreme midler for at få deres drømme opfyldt. Men heldigvis for menneskeheden, er en mand ved navn Leatherjacket smasket ned på Jorden, fra det ydre rum. Selv aner han ikke hvordan han er havnet der, men i læderjakken finder han en seddel. Han skal passe på jorden indtil DE kommer... Han aner ikke hvem DE er, men han gør sit bedste med cirkelspark, rullefald og charme. Bogen indeholder tonsvis af lækre damer, eksplosioner og skumle politikere. Leatherjacket og den forbandede nål, er første bog i serien om superhelten, Leatherjacket

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740444858
 • Beskyttelse:
 • Ingen
 • Udgivet:
 • 15. Marts 2017
 • 59,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • 2-3 uger
Eller spar samlet 31% som medlem
 • 51,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af LEATHERJACKET OG DEN FORBANDEDE NÅL
”Hr. statsminister Deres kone er på linjen. ” lød det fra apparatet på bordet. Statsministeren blev ildrød i sit ansigt. ”Man kan sgu da ikke få arbejdet, når den ko skal ringe konstant! ” han trak sig ud af blondinen, der lå hen over bordet og smækkede hende i røven med håndfladen. ”Kom ud herfra, jeg har fuldstændig mistet appetitten nu! ” Han hev bukserne op og tog telefonen. Han lyttede ikke efter hvad hun sagde. Noget med at hans søn igen havde lavet skumle skoleprojekter. Hvad ragede det ham? Hun var kvinden. Det var hendes job at tage sig af opdragelsen. Han smækkede røret på. Han lænede sig tilbage i sin store stol og skulede ondt mod dartskiven på væggen mellem de fine malerier. I midten af skiven hang et billede af Leatherjacket. ”Hvis den mand ikke kom i vejen, ville jeg kunne opnå totalt verdensherredømme. ” brummede han.

Om bogen:
Danmark er i dyb, dyb krise. Politikerne på Christiansborg bruger borgernes penge på damer, sprut og stegt flæsk. Blå Blok squad, ledet af den onde Hr. Statsminister har planer om totalt verdensherredømme. DF formanden drømmer om en planet kun for rige, hvide mennesker og Blå blok squad er ikke bange for at bruge ekstreme midler for at få deres drømme opfyldt.
Men heldigvis for menneskeheden, er en mand ved navn Leatherjacket smasket ned på Jorden, fra det ydre rum. Selv aner han ikke hvordan han er havnet der, men i læderjakken finder han en seddel. Han skal passe på jorden indtil DE kommer... Han aner ikke hvem DE er, men han gør sit bedste med cirkelspark, rullefald og charme.

Bogen indeholder tonsvis af lækre damer, eksplosioner og skumle politikere.

Leatherjacket og den forbandede nål, er første bog i serien om superhelten, Leatherjacket
Brugerbedømmelser af LEATHERJACKET OG DEN FORBANDEDE NÅL


Find lignende bøger
Bogen LEATHERJACKET OG DEN FORBANDEDE NÅL findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.