Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Leavening Agents; Yeast, Leaven, Salt-Rising Fermentation, Baking Powder, Aerated Bread, Milk Powder - Richard N. Hart - Bog

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781443710732
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 100
  • Udgivet:
  • 25. august 2008
  • Størrelse:
  • 214x138x10 mm.
  • Vægt:
  • 144 g.
  • 2-3 uger.
  • 11. december 2024

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Brugerbedømmelser af Leavening Agents; Yeast, Leaven, Salt-Rising Fermentation, Baking Powder, Aerated Bread, Milk Powder



Find lignende bøger
Bogen Leavening Agents; Yeast, Leaven, Salt-Rising Fermentation, Baking Powder, Aerated Bread, Milk Powder findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.