Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Leif "den lykkeliges" ulykkelige kærlighed - Finn Buhl - E-bog

Bag om Leif "den lykkeliges" ulykkelige kærlighed

Leif ”den lykkeliges” ulykkelige kærlighed bind 1 handler om tiden 1969-1986: Her møder to helt unge mennesker – Leif på 17 år og Isabella på 19 år – hinanden i 1969. De danner par, har begyndervanskeligheder, misforståelser, sågar utroskab, og alligevel – trods alt det – sammenhold. Leif har en drøm om at blive kunstmaler, men drømmen er større end talentet. Dette indser Leif og søger ind som tjenestemand i postvæsenet. Isabella har en drøm om at blive beskæftigelseshjælper og komme til at arbejde i en terapi. Den drøm lykkes det hende at få til at gå i opfyldelse. Leif og Isabella prøver ”at blive voksne”, men snubler gennem årene konstant, fjumrer rundt, er tæt på et brud. Til sidst tager de sig sammen, men støder ind i et nyt problem: Vanskeligheder ved at få børn, som dog lykkes. Isabella er gravid i sjette måned, da bind 1 slutter i 1986.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775759262
  • Udgivet:
  • 21. Oktober 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Leif "den lykkeliges" ulykkelige kærlighed

Leif ”den lykkeliges” ulykkelige kærlighed bind 1 handler om tiden 1969-1986: Her møder to helt unge mennesker – Leif på 17 år og Isabella på 19 år – hinanden i 1969. De danner par, har begyndervanskeligheder, misforståelser, sågar utroskab, og alligevel – trods alt det – sammenhold.
Leif har en drøm om at blive kunstmaler, men drømmen er større end talentet. Dette indser Leif og søger ind som tjenestemand i postvæsenet.
Isabella har en drøm om at blive beskæftigelseshjælper og komme til at arbejde i en terapi. Den drøm lykkes det hende at få til at gå i opfyldelse.
Leif og Isabella prøver ”at blive voksne”, men snubler gennem årene konstant, fjumrer rundt, er tæt på et brud. Til sidst tager de sig sammen, men støder ind i et nyt problem: Vanskeligheder ved at få børn, som dog lykkes. Isabella er gravid i sjette måned, da bind 1 slutter i 1986.

Brugerbedømmelser af Leif "den lykkeliges" ulykkelige kærlighedFind lignende bøger
Bogen Leif "den lykkeliges" ulykkelige kærlighed findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.