Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Lenni og Margots et hundrede år - Marianne Cronin - E-bog

Bag om Lenni og Margots et hundrede år

En varm roman om et usædvanligt venskab. Et helt liv med historier. Den sidste af dem starter her... Livet er kort -det ved den 17-årige Lenni kun alt for godt. Hun er indlagt på en afdeling for terminalt syge, men Lenni er slet ikke færdig med at leve. Hun har spørgsmål, der kræver svar, og historier, der stadig venter på at blive fortalt. På et kunstterapikursus arrangeret af hospitalet møder Lenni den 83-årige Margot, en lille dame i lilla pyjamas. Sammengår Lenni og Margot i gang med et kunstprojekt, der fortæller historien om deres tilsammen et hundrede år med nedslag i Margots lange liv og Lennis alt for korte liv. Et væld af historier om kærlighed og tab, om misforståelser og tilgivelse, om mod og venskab, sorg og glæde. Historier der har ført dem frem til der, hvor rejsen slutter. Til læsere af John Green, Jojo Moyes og Fredrik Backman. MARIANNE CRONIN er født i 1990. Hun har studeret engelsk og creative writing og har taget en ph.d. i lingvistik, hvor hun bl.a. undersøgte humorens væsen. Hun havde en kort, hektisk karriere som underviser, inden hendes debutroman Lenni og Margots et hundrede år blev købt af det velestimerede engelske forlag Doubleday. Filmrettighederne er også allerede solgt til Hollywood.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775620098
  • Udgivet:
  • 1. Juni 2021
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Lenni og Margots et hundrede år

En varm roman om et usædvanligt venskab. Et helt liv med historier.

Den sidste af dem starter her...

Livet er kort -det ved den 17-årige Lenni kun alt for godt. Hun er indlagt på en afdeling for terminalt syge, men Lenni er slet ikke færdig med at leve. Hun har spørgsmål, der kræver svar, og historier, der stadig venter på at blive fortalt.

På et kunstterapikursus arrangeret af hospitalet møder Lenni den 83-årige Margot, en lille dame i lilla pyjamas. Sammengår Lenni og Margot i gang med et kunstprojekt, der fortæller historien om deres tilsammen et hundrede år med nedslag i Margots lange liv og Lennis alt for korte liv.

Et væld af historier om kærlighed og tab, om misforståelser og tilgivelse, om mod og venskab, sorg og glæde. Historier der har ført dem frem til der, hvor rejsen slutter.

Til læsere af John Green, Jojo Moyes og Fredrik Backman.

MARIANNE CRONIN er født i 1990. Hun har studeret engelsk og creative writing og har taget en ph.d. i lingvistik, hvor hun bl.a. undersøgte humorens væsen. Hun havde en kort, hektisk karriere som underviser, inden hendes debutroman Lenni og Margots et hundrede år blev købt af det velestimerede engelske forlag Doubleday. Filmrettighederne er også allerede solgt til Hollywood.

Brugerbedømmelser af Lenni og Margots et hundrede årFind lignende bøger
Bogen Lenni og Margots et hundrede år findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.