Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Lev livet godt og bæredygtigt - Leif Sønderberg Petersen - E-bog

- 17 gode leveregler og 500 konkrete forslag til at leve et godt og bæredygtigt liv

Bag om Lev livet godt og bæredygtigt

”Bogen er i egentlig og bedste forstand en praktisk bog om at leve bæredygtigt. Den besvarer en række af de spørgsmål, som flere og flere mennesker stiller, herunder det store spørgsmål: Hvad kan jeg, og hvad kan vi gøre? Det handler om enkeltpersoner, familier, virksomheder, skoler, kommuner, regioner og selvfølgelig til syvende og sidst om lande. Bogen fokuserer på det praktiske, det konkrete, på handlinger og initiativer. Det er bogens helt store styrke, og det, som i virkeligheden gør, at bogen er en nødvendighed og uundværlig i en række sammenhænge. Bogen bygger på meget omfattende studier og dokumenter. Man har talt om, at den ti-års periode, perioden 2020-2030, som vi nu er inde i, skal være de bæredygtige handlingers årti, skal være det årti, hvor verdensmålene implementeres i lande, byer, virksomheder og familier. Skal det ske, skal vi alle have adgang til mere praktisk information, og vi skal have råd og anbefalinger om, hvad vi hver især kan og bør gøre. Derfor er der et meget stort behov for en bog som denne.” Steen Hildebrandt, PhD, Professor emeritus & adjungeret professor.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740497229
  • Beskyttelse:
  • Ingen
  • Udgivet:
  • 24. November 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Lev livet godt og bæredygtigt

”Bogen er i egentlig og bedste forstand en praktisk bog om at leve bæredygtigt. Den besvarer en række af de spørgsmål, som flere og flere mennesker stiller, herunder det store spørgsmål: Hvad kan jeg, og hvad kan vi gøre? Det handler om enkeltpersoner, familier, virksomheder, skoler, kommuner, regioner og selvfølgelig til syvende og sidst om lande. Bogen fokuserer på det praktiske, det konkrete, på handlinger og initiativer. Det er bogens helt store styrke, og det, som i virkeligheden gør, at bogen er en nødvendighed og uundværlig i en række sammenhænge. Bogen bygger på meget omfattende studier og dokumenter.
Man har talt om, at den ti-års periode, perioden 2020-2030, som vi nu er inde i, skal være de bæredygtige handlingers årti, skal være det årti, hvor verdensmålene implementeres i lande, byer, virksomheder og familier. Skal det ske, skal vi alle have adgang til mere praktisk information, og vi skal have råd og anbefalinger om, hvad vi hver især kan og bør gøre. Derfor er der et meget stort behov for en bog som denne.”
Steen Hildebrandt, PhD, Professor emeritus & adjungeret professor.

Brugerbedømmelser af Lev livet godt og bæredygtigtFind lignende bøger
Bogen Lev livet godt og bæredygtigt findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.