Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Levendegjort - Aisha Marie Nielsen - E-bog

- Et livs erkendelser og forståelser ind i opvågning

Bag om Levendegjort

Levendegjort er beretningen om vejene i forfatterens liv, og om hvordan livet folder sig ud. Om erfaringer, forståelser og sammenhænge mellem udfordringer i livet og tidligere liv. Den giver læseren mulighed for at drage paralleller til eget liv og derved bedre at kunne forstå sit eget liv og leve med dybere nærvær og indsigt og dermed give mulighed for at opnå det større overblik over meningen med det hele. Bogen beskriver en 60-årig kvindes spændende liv fra barndommen og frem og derefter udfordringerne og gevinsterne heraf. Det ydre og indre liv i livet mellem himmel og jord. Der peges på muligheden for sandhed, tilgivelse og frisat liv for alle. Bogen bygger på egne erfaringer i livet.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775755967
  • Udgivet:
  • 22. April 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Levendegjort

Levendegjort er beretningen om vejene i forfatterens liv, og om hvordan livet folder sig ud. Om erfaringer, forståelser og sammenhænge mellem udfordringer i livet og tidligere liv. Den giver læseren mulighed for at drage paralleller til eget liv og derved bedre at kunne forstå sit eget liv og leve med dybere nærvær og indsigt og dermed give mulighed for at opnå det større overblik over meningen med det hele.

Bogen beskriver en 60-årig kvindes spændende liv fra barndommen og frem og derefter udfordringerne og gevinsterne heraf. Det ydre og indre liv i livet mellem himmel og jord. Der peges på muligheden for sandhed, tilgivelse og frisat liv for alle.

Bogen bygger på egne erfaringer i livet.

Brugerbedømmelser af LevendegjortFind lignende bøger
Bogen Levendegjort findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.