Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Livet - illustreret - E-bog

Bag om Livet - illustreret

Ingen illustrerer menneskers frygt, håb og drømme som Lisa Aisato. I bogen ”Livet – illustreret” har hun samlet sine bedste illustrationer – både klassikere og helt nye – og skrevet en livsbekræftende tekst om det liv, som vi alle forsøger at mestre. Kærlighed, sorg, tvivl og stor glæde bliver skildret i Aisatos særegne stil, som rører os i vores inderste. Bogen er inddelt i seks kapitler med illustrationer og tekster fra livets stadier: Barndommen – den åbne og nysgerrige tid, hvor sommeren var grønnere og vinteren hvidere. Ungdomstiden – med sine følelsesstorme, livsafgørende øjeblikke og berusende venskaber. Voksenlivet med nyt ansvar og valg, der skal tages. Familielivet med kaos, tidspres og en stærk kærlighed. Det midaldrende liv med ro, stabilitet og nye muligheder. Og til slut alderdommen med livserfaring, sorg og stor frihed. Lisa Aisato er en af Norges mest anerkendte illustratorer. Hun har selv skrevet og illustreret seks børnebøger, blandt andet En fisk til Luna (dansk udgave 2015) og Ib er et æg (dansk udgave 2014). ”Livet – illustreret” var i 2019 den næstmest solgte bog i Norge, og i efteråret lå den flere uger nummer 1 på bestsellerlisten. Det samlede oplagstal er p.t. oppe på 120.000, og bogen er solgt til oversættelse i 10 forskellige lande. Bogen vandt desuden Bokhandlerprisen 2019. ”Livet – illustreret” er et smukt og imponerende værk, der egner sig som gave til barnedåb, konfirmationer, studenterfester, bryllupper og andre markeringer af livets milepæle.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788770187800
 • Udgivet:
 • 29. April 2020
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af Livet - illustreret

  Beskrivelse af Livet - illustreret

  Ingen illustrerer menneskers frygt, håb og drømme som Lisa Aisato.

  I bogen ”Livet – illustreret” har hun samlet sine bedste illustrationer – både klassikere og helt nye – og skrevet en livsbekræftende tekst om det liv, som vi alle forsøger at mestre. Kærlighed, sorg, tvivl og stor glæde bliver skildret i Aisatos særegne stil, som rører os i vores inderste.

  Bogen er inddelt i seks kapitler med illustrationer og tekster fra livets stadier: Barndommen – den åbne og nysgerrige tid, hvor sommeren var grønnere og vinteren hvidere. Ungdomstiden – med sine følelsesstorme, livsafgørende øjeblikke og berusende venskaber. Voksenlivet med nyt ansvar og valg, der skal tages. Familielivet med kaos, tidspres og en stærk kærlighed. Det midaldrende liv med ro, stabilitet og nye muligheder. Og til slut alderdommen med livserfaring, sorg og stor frihed.

  Lisa Aisato er en af Norges mest anerkendte illustratorer. Hun har selv skrevet og illustreret seks børnebøger, blandt andet En fisk til Luna (dansk udgave 2015) og Ib er et æg (dansk udgave 2014). ”Livet – illustreret” var i 2019 den næstmest solgte bog i Norge, og i efteråret lå den flere uger nummer 1 på bestsellerlisten. Det samlede oplagstal er p.t. oppe på 120.000, og bogen er solgt til oversættelse i 10 forskellige lande. Bogen vandt desuden Bokhandlerprisen 2019.

  ”Livet – illustreret” er et smukt og imponerende værk, der egner sig som gave til barnedåb, konfirmationer, studenterfester, bryllupper og andre markeringer af livets milepæle.

  Brugerbedømmelser af Livet - illustreret

  • Therese H. 6. Maj 2022

   En utrolig flot og rørende bog! En som alle skal læse!

  • Illone S. 8. April 2022

   Vil du glædes
   Vil du huske
   Vil du føle varme
   Vil du beriges
   Vil du mærke den fælles kærlighed......
   Så luk bogen op for mange sjove og glade øjeblikke.

   Tillykke med fødselsdagen min skat. DIN MOR

  • Nina l. 4. Juli 2021

   Smukkeste bog - så rørende og så smuk en måde at skildre livet på - har den selv ig har givet den i gave til min far.

  • Mie G. 6. April 2021

   Bogens fantastiske illustrationer fortæller livets gang, og underbygges af få præcise ord. Bogen skiller sig ud, fordi den kan læses af alle aldre, og giver anledning til en snak, hvis man læser den sammen med sit barn, sin mor, bror, barndoms veninde, bedstemor, eller et ungt menneske på vej til at flyve fra reden. Jeg har læst bogen flere gange og ser nye detaljer hver gang. Smuk fortælling.

  • Irina A. 25. Marts 2021

   Fantastisk illustreret bog, er rigtig glad for den. Købte to, den ene til gave. Hurtig levering.

  • Pernille K. 3. Marts 2021

   En virkelig smuk bog og selvom at der ikke er ret meget tekst i, så fortæller den alligevel en fantastisk historie om livet.

  • Hanne J. 11. Februar 2021

   “Husker du vi badede i sommerregn? At vinteren altid var hvidere? Da vi holdt op med at lege? Vi håbede på at vingerne bar? Børnene der kom? Børnebørnene? Jeg håber du følte dig elsket”️”
   Norske Lisa Alisanto har i “ livet - illustreret” begået den smukkeste bog - om livet som det leves og er fantastisk - og til tider svært - med enkle tekster og illustrationer - der går lige i hjertekulen.
   Bogen anbefales på det varmeste - som “snakkebog” og livsudveksling på tværs generationer️

  • Charlotte L. 26. December 2020

   Det er en helt igennem vidunderlig bog med de fineste billeder og små tekster. Jeg bliver ved med at se flere i omgangskredsen, der skal eje den. Jeg har foreløbigt givet den til tre kvinder i forskellige aldre.

  • Anja h. 26. December 2020

   Super flot bog som jeg har købt til svigermor. Den har de flotteste billeder som giver masser af muligheder for at kigge i timer sammen med både små og store børnebørn. Og for voksne.

  • tove g. 24. Juli 2020

   NB: Bogen er en gave til mit barnebarn, så jeg har ikke læst bogen.

  • Marie P. 30. April 2020

   En fantastisk bog, som kommer igennem hele ens liv. Rigtig flotte illustrationer. Kan klart anbefale bogen til alle ældre.


  Find lignende bøger

  Bogen Livet - illustreret findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.