Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Livets oprindelse - Klaus Bahl Andersen - E-bog

Bag om Livets oprindelse

Livets oprindelse beskriver videnskabelige ideer om emnet i en blanding af tekst og billeder. Det et sammendrag af den nyere videnskabelige litteratur. Jorden er 4,6 milliarder år gammel, og livet startede for ca. 4 milliarder år siden. Det startede måske ved kontinentalsprækker som den, der i dag går ned gennem Atlanterhavet. Energi og livgivende molekyler kommer op af sprækkerne. De kunne have startet livet. Specielt i ”hvide skorstene”, også kaldet ”hydrotermiske hvælv”. Mange trin i udviklingen er udeladt, for at omfanget ikke bliver for stort. Nogle kemiske formler er med, men vær ikke bange, de er forklaret fra bunden. Samtidig er meget fagsprog udeladt. Værket fortæller om udviklingen af cellers stofskifte og slutter ved dannelsen af højere celler, også kaldet eukaryoter, for 2 milliarder år siden. Værket er tænkt til skolebørn og teenagere, men voksne må godt læse med.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772378015
  • Udgivet:
  • 19. April 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Livets oprindelse

Livets oprindelse beskriver videnskabelige ideer om emnet i en blanding af tekst og billeder. Det et sammendrag af den nyere videnskabelige litteratur.

Jorden er 4,6 milliarder år gammel, og livet startede for ca. 4 milliarder år siden. Det startede måske ved kontinentalsprækker som den, der i dag går ned gennem Atlanterhavet. Energi og livgivende molekyler kommer op af sprækkerne. De kunne have startet livet. Specielt i ”hvide skorstene”, også kaldet ”hydrotermiske hvælv”.

Mange trin i udviklingen er udeladt, for at omfanget ikke bliver for stort. Nogle kemiske formler er med, men vær ikke bange, de er forklaret fra bunden. Samtidig er meget fagsprog udeladt.

Værket fortæller om udviklingen af cellers stofskifte og slutter ved dannelsen af højere celler, også kaldet eukaryoter, for 2 milliarder år siden.

Værket er tænkt til skolebørn og teenagere, men voksne må godt læse med.

Brugerbedømmelser af Livets oprindelseFind lignende bøger
Bogen Livets oprindelse findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.